תיקון אף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תיקון אף
    יסמין
    01/01/2010

היי,
    עשיתי בגיל 17 ניתוח אף שנחשב יחסית בסדר אך למרות שהוא לא כשלון ישנם דברים שאני פשוט לא יכולה להתעלם מהם. למשל המנתח הוריד יותר מידי במקומות מסויימים כך שזה נראה כאילו האף רחב למעלה וצר בסוף, בנוסף יש לי מעין פס איפה שהסחוס, מה שגורם לקצה של האף "להתחלק" לשני חלקים וכמובן להסגיר את העובדה שעשיתי ניתוח. רציתי לדעת אם מה שציינתי מוכר לכם ומה אפשר לעשות בנידון?האם ניתן לטפל בכל הדברים שציינתי ע"י חומרים שמזריקים? תודה רבה.אגב עברו 5 שנים מהניתוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תיקון אף

הוספת תגובה

• תיקון אף בעזרת חומרי מילוי

פרופ` אלדד זילברשטיין
    01/01/2010

יסמין שלום,
    על פניו נראה כי חלק ניכר מהבעיות שציינת ניתן לתקן ע"י הזרקת חומר מילוי תשובה מדוייקת כמובן ניתן לתת רק לאחר בדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ושאלה נוספת..

אלין
    01/01/2010

מה הם חומרי המילוי המומלצים לתיקונים כאלה? אני רוצה משהו קבוע או מינימום לכמה שנים..אני לא רוצה כל שנה לחזור על זה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון אף בחומר מילוי

פרופ` אלדד זילברשטיין
    01/01/2010

תיקון ע"י קולגן או קלציום-הידרוקסי-אפטיט נותן לרב תוצאה טובה. המילוי עם קלציום נשאר זמן רב מעט יותר. באופן כללי התוצאה באזור האף לרב נשארת יותר זמן מאשר מילוי קמטים באזורים בהם יש תנועה גדולה יותר. חומרים "קבועים" כמו סיליקון אינם מומלצים לדעתי ולדעת רבים אחרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא רוצה להיות נודניקית אבל..

אלין
    01/01/2010

כשאתה אומר לזמן רב יותר מדובר בחודשים או בשנים? ובכלל אם תוכל לומר לי בערך כמה זמן החומר אמור להישאר בגוף אני אשמח מאוד..סליחה על המטרד, תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון אף בחומר מילוי

פרופ` אלדד זילברשטיין
    02/01/2010

קלציום -הידרוקסי-אפטיט נשאר בגוף זמן רב יותר מאשר חומצה היאלורונית או קולגן. סדר גודל של שנה וחצי לעומת שנה. אבל המחקרים שהשוו זאת בוצעו על אזור הכפל הנזו-לביאלי (הכפל שבין האף וזווית הפה). הניסיון של רבים שבאזור האף שני החומרים כנראה נשארים זמן רב יותר מאשר באזור הכפל הנזו-לביאלי. כמה בדיוק לא ידוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו