מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תיקון אףיסמין01/01/2010
היי,
עשיתי בגיל 17 ניתוח אף שנחשב יחסית בסדר אך למרות שהוא לא כשלון ישנם דברים שאני פשוט לא יכולה להתעלם מהם. למשל המנתח הוריד יותר מידי במקומות מסויימים כך שזה נראה כאילו האף רחב למעלה וצר בסוף, בנוסף יש לי מעין פס איפה שהסחוס, מה שגורם לקצה של האף "להתחלק" לשני חלקים וכמובן להסגיר את העובדה שעשיתי ניתוח. רציתי לדעת אם מה שציינתי מוכר לכם ומה אפשר לעשות בנידון?האם ניתן לטפל בכל הדברים שציינתי ע"י חומרים שמזריקים? תודה רבה.אגב עברו 5 שנים מהניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון אף בעזרת חומרי מילוי
פרופ` אלדד זילברשטיין01/01/2010יסמין שלום,
על פניו נראה כי חלק ניכר מהבעיות שציינת ניתן לתקן ע"י הזרקת חומר מילוי תשובה מדוייקת כמובן ניתן לתת רק לאחר בדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושאלה נוספת..
אלין01/01/2010מה הם חומרי המילוי המומלצים לתיקונים כאלה? אני רוצה משהו קבוע או מינימום לכמה שנים..אני לא רוצה כל שנה לחזור על זה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון אף בחומר מילוי
פרופ` אלדד זילברשטיין01/01/2010תיקון ע"י קולגן או קלציום-הידרוקסי-אפטיט נותן לרב תוצאה טובה. המילוי עם קלציום נשאר זמן רב מעט יותר. באופן כללי התוצאה באזור האף לרב נשארת יותר זמן מאשר מילוי קמטים באזורים בהם יש תנועה גדולה יותר. חומרים "קבועים" כמו סיליקון אינם מומלצים לדעתי ולדעת רבים אחרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא רוצה להיות נודניקית אבל..
אלין01/01/2010כשאתה אומר לזמן רב יותר מדובר בחודשים או בשנים? ובכלל אם תוכל לומר לי בערך כמה זמן החומר אמור להישאר בגוף אני אשמח מאוד..סליחה על המטרד, תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון אף בחומר מילוי
פרופ` אלדד זילברשטיין02/01/2010קלציום -הידרוקסי-אפטיט נשאר בגוף זמן רב יותר מאשר חומצה היאלורונית או קולגן. סדר גודל של שנה וחצי לעומת שנה. אבל המחקרים שהשוו זאת בוצעו על אזור הכפל הנזו-לביאלי (הכפל שבין האף וזווית הפה). הניסיון של רבים שבאזור האף שני החומרים כנראה נשארים זמן רב יותר מאשר באזור הכפל הנזו-לביאלי. כמה בדיוק לא ידוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)