חזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזה
    מ
    06/10/2007

שלום. שאלה: בשתלי מי מלח, כשהם דולפים האם הם דולפים בבת אחת ומתכווצים מיד? האם עלי לצפות שבאמצע יום עבודה השד שלי ישתנה בפתאומיות ויקטן בעוד כולם מסתכלים המומים, או שהתהליך לוקח זמן? אני כמובן מדברת על דליפה רגילה, ולא נקב רציני בשתל ע"י גוף חד שחודר לחזה שלי או משהו- פשוט הדליפה הרגילה שמדברים עליה במשתלי מי מלח.
    והאם גם כששמים את משתלי מי המלח מתחת לשריר- האם גם אז אפשר להרגיש אותם? האם גם אז ישנה סכנה לתופעת הRIPPLING?
    האם מיקום המשתלים (סיליקון או מי מלח, לא משנה) מתחת לשריר שומר טוב יותר על זקיפות השדיים לאורך זמן? ז"א האם הם יפלו פחות כשהשתלים מתחת לשריר? או שמיקום זה הוא גרוע יותר נגד צניחת שדיים שכן הוא גורם ל- DOUBLE BUBBLE?
    סליחה על ריבוי השאלות ותודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזה

הוספת תגובה

• למיה -תשובות

ד''ר יוסף טמאן
    06/10/2007

שאלות מענינות המראות בקיאות לא קטנה בנושא.
    א.שתלי מי מלח באם דולפים הרי זה לא פתאומי משל, כאילו נפתח ברז, אלא באיטיות היות וסביב השתל יש קפסולה שהגוף ייצר מעין קרום צלקתי אשר בולם את הנוזל במנחגם מעל וגם מתחת לשריר.
    תופעת הריפלינג לרוב בהרבה פחותה כאשר השתלים מתחת לשריר בגלל הריפוד הנוסף, אך אפשרית במידה ויש רקמה מדולדלת.
    השדיים תמיד יפלו לאורך השנים ואין זה משנה היכן מונח השתל, אבל במידה והשתל "תקוע"
    מתחת לשריר הרי הוא ישאר שם והשד ילך לדרכו מטה= DOUBLE BUBBLE .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו