תודה על המהירות והפירוט, ועוד-

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה על המהירות והפירוט, ועוד-
    מ
    07/10/2007

תודה, קראתי לא מעט... שוב סליחה על המבול, אני מעוניינת לקבל מספר דעות ואולי עדיף לשאול שאלות עקרוניות באינטרנט ולא ללכת ברגליים לייעוץ אצל כמה וכמה מומחים...
    1. האם כשמניחים את השתל מעל השריר השד אינו צונח יותר מאחר והרקמות בלבד מחזיקות אותו? או שאותו הדבר קורה גם במנח מתחת לשריר מאחר ולמטה הוא לא מוחזק ע"י השריר?
    2. האם מנתחים שונים, ואתה ביניהם, משתמשים במשתלים שונים וביניהם הידרוג'ל (שקיפות של מים, מרקם של צמיגי- נשמע טוב...) לפי בקשה מיוחדת של המנותחת? אני מעט חוששת מההפרעה של הסיליקון בממוגרפיה (במשפחתי היו מקרים, בלי עין הרע), וגם חוששת מדליפת סיליקון ובעיות אימונולוגיות ואחרות שהיא יוצרת, ובעיקר מדליפה שאינה ידועה, מה שמביא אותי לשאלה הבאה:
    3. האם נשים שסיליקון בשדיהן צריכות לבצע, כמו שהבנתי, בדיקות ממוגרפיה מקיפות ותכופות שאינן כלולות בסל הרפואי ויעלו להן אלפי שקלים בכל פעם?
    4. השלתי ממשקלי והשדיים שלי מרוקנים. האם ה"כיס" שאתם יוצרים כבר ישנו? האם ניתוח כזה פשוט, קצר ואולי גם זול יותר?
    תודה רבה מקרב לב (0:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תודה על המהירות והפירוט, ועוד-

ד''ר יוסף טמאן
    07/10/2007

1.תשובה לכך ניתנה לך כבר.
    2 .אין כמעט שימוש בהידרוגל בארצנו ואין כה לחשוש משתלי סיליקון קוהסיביםץ הם מאד בטוחים.
    3 . בדיקות ממוגרפיה אישה תבצע החל מגיל 40 כמו כל אחת שלא עברה הגדלה.
    4 . ללא בדיקה קשה לחוות דעה.אך ברמת העקרון באם השד נפול יש צורך להרימו תחילה ואז דוקא זה מייקר את הניתוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו