הגדלת חזה כמה שאלות חשובות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגדלת חזה כמה שאלות חשובות
    שירןןןןןן
    21/01/2010

שלום,
    הפסקתי להניק את ביתי לפני חודשיים, עדיין כשאני לוחצת על הפטמה יוצא נוזל שקוף (לא חלב) מניחה שאלו השאריות כי חברתי כבר לא מניקה שנה ועדיין יוצא לה.
    ההנקה (בחצי שנה הארונה) היתה רק בשעות הלילה במשך כל היום לא הנקתי כי הייתי בעבודה
    שאלותי הן:

האם יש אפשרות לעבור ניתוח כבר בשלב הזה או שצריך לחכות ואם כן מה הסיבות שבגללן אני צריכה לחכות ומה הסיכונים כעת בגלל שאריות החלב?

לפני ההריון רציתי לעבור ניתוח אך העדפתי לחכות אחרי ההריון וההנקה. אך הרופא שהייתי אצלו אמר שהשתל צריך להיות מתחת השריר כי אני רזה ויהיו קפלים.
    עדיין נשארתי רזה
    מה ההבדל בין מעל השריר לבין מתחת ומה זה אומר מבחינת הסיכונים וזמן ההחלמה?

תודה ,
    ושיהיה לך יום נפלא :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הגדלת חזה

פרופ` אלדד זילברשטיין
    21/01/2010

שיר שלום,
    מקובל להמתין כחצי שנה מתום ההנקה ועד לניתוח. הסיבות: 1) כדי שבשד יצטמק לגמרי לממדיו הסופיים ו-2) פחות סיכוי לזיהום. אצל רב הנשים בשלב זה כבר אין כל הפרשה מהפטמה . המצב של חברתך הוא יוצא דופן מבחינה זו.

הסיכונים של ניתוח מעל ומתחת לשריר הם דומים אין שיטה אחת מסוכנת יותר מהשנייה. אם הינך רזה ויש לך שכבה דקה מאוד של שומן תת עורי אכן עדיף שהשתל יוכנס מתחת לשריר.

עוד קצת סבלנות.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו