ניתוח אף מחיצה+קוסמטי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח אף מחיצה+קוסמטי
    מיכל
    02/02/2010

שלום,
    יש לי מחיצה עקומה באף, כתוצאה מכך יש לי קשיי נשימה דרך האף; זה בא לידי ביטוי במיוחד בחמסין, בעת ריצה ולעתים בלילות. בנוסף, יש לי אף די גדול ועם גבעונת ושקלתי רבות אם לעשות ניתוח אף. האף שלי די צר, נראה לי שמספיק רק להוריד את הגבעה.
    השאלות שלי הן כאלו:
    1. עד כמה זה הכרחי לעשות ניתוח למחיצה? עד עכשיו הסתדרתי, האם זה יחמיר?
    2. ברור לי שעדיף לשלב את שני הניתוחים אם אבחר לשפץ את האף. האם ההרס לאף בניתוח מחיצה שווה להרס בניתוח קוסמטי, או שניתוח מחיצה פחות פולשני? כי אם שוברים את האף ממילא כדי לתקן את המחיצה אז מה זה משנה אם משייפים קצת את הגבעה. ואם לא, אז זה די מפחיד...
    אני די חרדה מניתוחים והדבר היחיד שיניע אותי לעשות זאת, זה אם יש לי סכנה מבחינה רפואית. אם כן, רק אז אולי על הדרך נעשה קצת שפצורים.
    המון תודה,
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח אף מחיצה+קוסמטי

הוספת תגובה

• ניתוח אף

פרופ` אלדד זילברשטיין
    03/02/2010

מיכל שלום,
    ניוח אף הן של המחיצה והן החלק ה"קוסמטי" אינם ניתוחים "הכרחיים" הם אינם מצילי חיים ואי ביצוע הניתוח לא יגרום לאיזשהי החמרה וירידה בתפקוד מעבר לזו הקיימת כעת (אם קיימת). מדובר בניתוחים שתפקידם לשפר את איכות החיים. לפיכך רק את יכולה לדעת עד כמה איכות חייך פגועה כתוצאה מקושי במעבר האויר וכתוצאה מהמראה ה"לא מושלם" של האף.
    לגבי השאלה של שילובת ניתוח משולב של מחיצה ו"קוסמטי" הוא ניתוח מורכב יותר מאשר ניתוח של המחיצה בלבד ולכן לא כדי לעשות אתו רק כי כבר עושים ניתוח מחיצה "על הדרך". אגב, בניתוח מחיצה לא שוברים את האף אלא רק מסירים חלק מהסחוס של מחיצת האף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, עזרת לי מאוד

מיכל
    03/02/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו