מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המשך - הקטנת והרמת חזהמיכל06/02/2010
שלום,
רציתי לדעת, מה זמן המינימום להחלמה וחזרה לעבודה לאחר ניתוח הקטנת והרמת חזה?
אני יודעת, שצריך להמנע מפעילות פיזית במשך 6 שבועות, ושצריך ללבוש חזיית ספורט במשך 6 שבועות.
תודה רבה.
מיכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטנת חזה - חזרה לעבודה
פרופ` אלדד זילברשטיין07/02/2010מיכל שלום,
ניתן לחזור לעבודה משרדית בד"כ לאחר כשבוע-שבוע וחצי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר, תודה רבה
מיכל07/02/2010רציתי לדעת, האם זה בסדר לחזור לפני כן, או שזה לקחת סיכון כלשהו?
אציין גם, שאינני עובדת בעבודה משרדית, אלא עובדת בעבודת ייצור (קצת ולפעמים פיזי, אבל בהחלט מתכוונת ומתכננת להמנע מהפיזי לפרק זמן ולתקופה של 6 שבועות לפחות).
השאלה שלי היא האם אפשר וניתן לחזור לעבודה לפני תום שבוע-שבוע וחצי, או שזה לקחת סיכון?
תודה רבה.
מיכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקטנת חזה
פרופ` אלדד זילברשטיין08/02/2010לא הייתי בונה על זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מיכל08/02/2010עוד שאלה.
רציתי לדעת, איך הקטנת החזה נעשית ומתבצעת?
רציתי לדעת, איך הרמת החזה נעשית ומתבצעת?
תודה רבה.
מיכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיותר נכון
מיכל08/02/2010אני רוצה לדעת,
איך הקטנת החזה נעשית ומתבצעת?
איך הרמת החזה נעשית ומתבצעת?
תודה רבה.
מיכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיותר נכון
מיכל08/02/2010אני רוצה לדעת,
איך הקטנת החזה נעשית ומתבצעת?
איך הרמת החזה נעשית ומתבצעת?
תודה רבה.
מיכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקטנת חזה
פרופ` אלדד זילברשטיין08/02/2010מיכל שלום,
תוכלי להיכנס לאתר האינטרנט שלי שם ישנם הסברים על הניתוח. כמובן גם באתרים של רופאים אחרים ישנם הסברים נוספים/שונים. כדי לקבל הסבר ספציפי לגבי צורת השדיים שלך מבנה הגוף הגודל וכדומה תצטרכי להגיע לפגישת ייעוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)