מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח פלסטי לתיקון מצח גבוהשני10/10/2007
ד"ר שלום
אני בחורה נאה ואטרקטיבית (כך לפחות אני חושבת...).
הבעיה שלי: מצח גבוה (ירשתי מאבא). משהו בסגנון של מירי בוהדנה/רוני סופר סטאר/טיירה בנקס (אם אתה מכיר אותן...).
האם יש ניתוח פלסטי-אסתטי לחלק זה בגוף האדם? או שמא עליי להמשיך להסתיר אותו באמצעות השיער?
אני אוהבת את רוב רובו של גופי ופניי. רק הוא מפריע לי ויש לי קצת רגשיי נחיתות בעניין.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצח גבוה מאד.
ד''ר יוסף טמאן11/10/2007למטרות קוסמטיות לא היHתי ממליץ על שום ניתוח במקרה שלך.
זוהי פרוצדורה ניתוחית לא מקובלת.
במקרים מאד מאד חריגים ניתן לבצע
RETROGRADE FOREHEAD LIFT
אך זה לא פשוט והתוצאות יכולות להיות גם מאכזבות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצח גבוה!
לאלי23/11/2010אני בחורה יפה כך לפחות אני חושבת ואומרים לי ,
הבעיה אצלי שיש לי מצח גבוה מאוד[ירשתי מאבא]ואני כבר המון זמן מסתירה אותו
באמצעות שיער וזה נורא מציק ..כשאני רואה את כל חברותיי אם מצח רגיל
מרימות את השיער ורק אני צריכה להסתיר..
האם יש דרך כלשהי להקטין מצח ? באפשרות ניתוח או לאכול מאכל מסוים,או כל דבר אחר ..
אני נורא רוצה להיות חופשייה ולתת לשיער לעווף בלי חשש שיראו את המצח..
אם יש איזושהי דרך שלא כוללת ניתוח ...
בין אם זה לאכול משהו או כדורים או משהו ,אשמח לדעת!
בתודה רבה,מצפה לתשובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)