מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תיקון אי סימטרייה בחזה...תמר17/02/2010
שלום, אני בת 28 אחרי לידה ויש לי אי סימטרייה משמעותית בחזה מאז ומתמיד... אחד גדול והשני קטן מאוד.. הייתי רוצה לדעת מה התהליכים שאני צריכה לעשות והאם יש בדיקות קודם לכן. האם כללית מושלם משתתפים איתי.. ואיך מתבצע הניתוח. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שדיים אסימטריים
פרופ` אלדד זילברשטיין17/02/2010תמר שלום,
הטיפול באסימטריה של השדיים עשוי להיות שונה מאוד מאשה לאשה. הדבר תלוי בגודל של כל שד במידת הצניחה שלו - אם קיימת ברצון האשה וכל זאת ביחס לפרופורציות של הגוף. האפשרויות הן: שד אחד בגודל רצוי וצורה נאותה והשני גדול מדי - הפתרון: הקטנת השד הגדול והתאמת גודלו וצורתו לשני. אם השד השני קטן מדי - הפתרון: הגדלת השד הקטן. שניהם קטנים מדי - הפתרון: הגדלה בשתלים בגודל שונה עם או ללא הרמה של אחד מהם. שניהם גדולים מדי - הפתרון: הקטנה לא סימטרית להשגת סימטריה מרבית. בקיצור מגוון המצבים רב והפתרונות בהתאם. גשי לייעוץ אצל מומחה בכירורגיה פלסטית. למיטב ידיעתי קופ"ח כולל השב"ן (מושלם) לא משתתפים אך תמיד שווה לנסות וללחוץ עליהם - לפעמים זה עובד!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)