תיקון אי סימטרייה בחזה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תיקון אי סימטרייה בחזה...
    תמר
    17/02/2010

שלום, אני בת 28 אחרי לידה ויש לי אי סימטרייה משמעותית בחזה מאז ומתמיד... אחד גדול והשני קטן מאוד.. הייתי רוצה לדעת מה התהליכים שאני צריכה לעשות והאם יש בדיקות קודם לכן. האם כללית מושלם משתתפים איתי.. ואיך מתבצע הניתוח. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תיקון אי סימטרייה בחזה...

הוספת תגובה

• שדיים אסימטריים

פרופ` אלדד זילברשטיין
    17/02/2010

תמר שלום,
    הטיפול באסימטריה של השדיים עשוי להיות שונה מאוד מאשה לאשה. הדבר תלוי בגודל של כל שד במידת הצניחה שלו - אם קיימת ברצון האשה וכל זאת ביחס לפרופורציות של הגוף. האפשרויות הן: שד אחד בגודל רצוי וצורה נאותה והשני גדול מדי - הפתרון: הקטנת השד הגדול והתאמת גודלו וצורתו לשני. אם השד השני קטן מדי - הפתרון: הגדלת השד הקטן. שניהם קטנים מדי - הפתרון: הגדלה בשתלים בגודל שונה עם או ללא הרמה של אחד מהם. שניהם גדולים מדי - הפתרון: הקטנה לא סימטרית להשגת סימטריה מרבית. בקיצור מגוון המצבים רב והפתרונות בהתאם. גשי לייעוץ אצל מומחה בכירורגיה פלסטית. למיטב ידיעתי קופ"ח כולל השב"ן (מושלם) לא משתתפים אך תמיד שווה לנסות וללחוץ עליהם - לפעמים זה עובד!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו