ניתוח אף-חשוב!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח אף-חשוב!
    adi
    18/02/2010

אני קוראת בפורום הנ"ל ובאחרים שאלות לגבי חומרי מילוי כאלה ואחרים לשם תיקוני אפים לאחר ניתוחים כושלים. אף אחד לא טורח לציין שברגע שחומר המילוי (שומן, חומצה...) מתחיל להספג הספיגה לא מתבצעת באופן אחיד ועל גבי האף מתחילים להופיע הרים וגבעות. בנוסף, אצל חלק מהמוזרקים יכול להתרחש, בעקבות ההזרקות החוזרות, מתחת לעור "אי סדרים" כלומר אם בעתיד הפציינט יהיה מעוניין לעבור ניתוח מתקן שני או שלישי... לא משנה כמה הסחוס שיושתל יהיה מונח בצורה אחידה על שלד האף ברגע שיניחו את העור, שבעקבות ההזרקות יווצרו בו גבשושיות, האף לא יהיה במרקם אחיד. הסיבה שאני כותבת על כך היא מאחר ואני מחפשת אחר הפתרון הכי פחות מזיק לתיקון האף-עברו 4 שנים מניתוח תיקון שעברתי וכעת הסחוס החל להספג. מסקנה- אין באמת פתרונות בטוחים למעט לא לעבור ניתוח!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח אף-חשוב!

הוספת תגובה

• adi

ד``ר רן טליסמן
    20/02/2010

אם היה פתרון קל אחיד וצפוי בהזרקה בלבד אזי זה מה שהיו עושים כולם אבל כמו שאת חווית ומשתפת אחרים הפתרון לא תמיד מוחלט. לכן יש הרבה פתרונות ומקצוען יודע להתאים ככל הניתן את הפתרון הנכון לבעייה ספציפית ולא one fits all
    לעיתים הזרקה מתאימה ולעיתים שתלי סחוס זה הפתרון הנכון אבל מה שחשוב זה להגיע לנותן פתרון שבקיא בשתי האופציות ומבין ושולט בהבדלים
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו