שאלה לגבי עיסוי לאחר שאיבת שומן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי עיסוי לאחר שאיבת שומן
    אלין
    21/02/2010

בוקר טוב,
    רציתי לדעת מה ההבדל בין עיסוי רגיל שעושים לבין עיסוי לימפטי המומלץ אחרי שאיבות שומן.
    אני 3 חודשים אחרי שאיבת שומן מהמותניים ולא מצאתי בעיר מגוריי מישהו שמתמחה בעיסוי לימפטי..במקום זאת אני הולכת למסג'יסטית שפשוט עובדת יותר זמן על המקום בו נשאב השומן.
    האם התוצאה תהיה זהה לעיסוי לימפטי או שכדאי להפסיק ללכת אליה ולמצוא מישהו שמתמחה בעיסוי לימפטי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עיסוי למפטי

ד''ר נמרוד פרידמן
    21/02/2010

היי יסמין,

עיסוי למפטי הוא עיסוי מיוחד המזרז את פינוי הנוזלים מאזור הניתוח והוא שונה מעיסוי רגיל.
    יש משמעות לעיסוי זה בשבועות הראשונים לאחר הניתוח. לרוב אין לו משמעות לאחר 3 ח'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי זה לא יישמע הגיוני אבל..

אלין
    24/02/2010

עשיתי כבר כמה טיפולים של עיסוי רגיל כאשר בזמן הטיפול נעשה עיסוי די חזק במקום הניתוח כדי להפחית את הבצקות ואני כן רואה שיפור..השאלה אם זה לא יכול לגרום לנזק..מדובר על עיסוי רגיל לא לימפטי..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיסוי

ד''ר נמרוד פרידמן
    24/02/2010

לא סביר שהעיסוי יגרום לנזק כלשהו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו