שאיבת שומן, רק בחדר ניתוח?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאיבת שומן, רק בחדר ניתוח?
    נחמה
    21/02/2010

היי,

ביקרתי אצל מנתח פלסטי לגבי שאיבת שומן, הוחלט שאני אשאב מאיזור מסויים.
    אותו רואה טוען שזו שאיבה קטנה יחסית (מותן וגב תחתון) ושאין טעם לעשות את זה בחדר ניתוח, ומספיק חדר סטרילי אצלו בקליניקה בהרדמה מקומית.

השאלה שלי היא האם הדבר מקובל? (הכוונה היא לחדר הסטרילי ולא להרדמה המקומית)
    האם זה הגיוני שלא לבצע הליך שכזה בחדר ניתוח מקצועי או שבאמת ניתן לעשותו בחדר שמור וסטרילי (עם מיטה וציוד מתאים)?

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאיבת שומן, רק בחדר ניתוח?

הוספת תגובה

• שאיבת שומן

ד''ר נמרוד פרידמן
    21/02/2010

היי נחמה,

אני מבצע כל פעולה של המסה או שאיבת שומן בחדר ניתוח אולם יש רופאים שמעדיפים אחרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאיבת שומן בהרדמה מקומית!!זוועה...!

סימונה
    08/04/2010

לצערי לפני 3 שנים עברתי שאיבת שומן בירכיים הפנמיות והחיצוניות במרפאת התאומים ב"ג. ההליך היה טראומטי ומזעזע והתוצה מזעזעת אני בדיכאון מיזה 3 שנים. וין לי חיים הרגליים נראות מוטציה וכמובן הטימטום הכי גדול היה לא לדרוש מד:ר יעקובי הנכבד להציג בפני תעודת מנתח פלסטי!. הוא אורולוג שמתיימר להיות פלסטיקאי. היזהרו!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו