הגדלת חזה "ללא ניתוח"

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגדלת חזה "ללא ניתוח"
    שאלה
    22/02/2010

רציתי לדעת מה דעתך לגבי השיטות החדשות של הגדלת חזה ללא ניתוח (הכוונה להזרקת מקרוליין ו/או הזרקת שומן עצמי).
    אני לא מתאימה לניתוח הגדלה "רגיל" מאחר ויש נטייה משפחתית לגידולים שפירים בחזה, והרופא המטפל ממליץ להימנע משתלי סיליקון כי זה עלול להקשות על ממוגרפיה אם וכאשר יצטרכו.
    הפרסומים מהללים את המקרוליין אך נמנעים מפירוט חסרונותיו - האם אוכל לקבל תשובה על כך בפורום זה?.
    האם זה יכול להוות פתרון עבורי?.
    אגב יש חשש לסכרת - גורם סיכון כשלעצמו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הגדלת חזה "ללא ניתוח"

הוספת תגובה

• הגדלה בהזרקה

ד''ר נמרוד פרידמן
    22/02/2010

היי,

גם הזרקות חומרי מילוי או שומן יכולים להפריע לממוגרפיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

שאלה
    23/02/2010

ואגב, אם איני טועה השיטה הזו מיושמת גם במרפאתך, בין היתר, כך שאני מעריכה את התשובה הכנה והריאליסטית, במקום לתת המלצה גורפת נוסח "כן, כן, תעשי. יהיה בסדר".

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגדלת חזה בהזרקה

טלי
    04/03/2010

אפשר לבצע בדיקת CT או MRI עם מקרוליין
    אין עם זה בעיה אני עשיתי וממש מרוצה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו