מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דליפת סיליקוןדנה14/10/2007
שלום, אני בת 32 ואמא לתינוק בן שנתיים מהפרייה, לפני 13 שנה עשיתי ניתוח להגדלת חזה, כל חצי שנה אני הולכת לבדיקת חזה אצל רופאה מומחית מהקופה שבודקת בעיקר שאין חשד לסרטן השד.
בשנה האחרונה, בממוצע פעם בחודשיים, יש לי חום גבוהה ( 39.5 ויותר) למשך 4-5 ימים רצוף שמלווה כל פעם בדלקת אחרת כגון: עניים, גרון, שתן. בכל פעם אני מטופלת ע"י אנטיביוטיקה בכמיות גדולות לפי מרשם רופא. האם אלו יכולות להיות תופעות לוואי של דליפת הסיליקון?
(יש לציין כי החזה הצטמצם למימדים של כמעט לפני הניתוח) אני מודעת לבדיקת הממוגרפיה שגם היא יכולה לגרום לדליפה רציתי רק לדעת לגבי תופעות הלוואי של דליפה ואיך מזהים אותם לפני הבדיקה. תודה רבה, רבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לדנה
ד''ר יוסף טמאן15/10/2007על פי מה התסמינים אשר תארת לי יכולות להיות הרבה מאד סיבות להופעת חום גבוה ודלקות שונות אשר מופיעות. לאו דוקא בזכות הסיליקון. קרוב לודאי -לא.
אבל, את כותבת לי שיש רושם מצידך שהשדיים קטנו מאד ולכן רצויה בדיקת אולטראסאונד ולא ממוגרפיה.
בנוסף יש לבצע בדיקות דם מסויימות כולל שקיעת דם
פני לרופא המשפחה תחילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדליפת סילקון-תודה רבה לך
דנה21/10/2007זה בדיוק מה שעשיתי בהמלצתך. שוב תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)