דליפת סיליקון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דליפת סיליקון
    דנה
    14/10/2007

שלום, אני בת 32 ואמא לתינוק בן שנתיים מהפרייה, לפני 13 שנה עשיתי ניתוח להגדלת חזה, כל חצי שנה אני הולכת לבדיקת חזה אצל רופאה מומחית מהקופה שבודקת בעיקר שאין חשד לסרטן השד.
    בשנה האחרונה, בממוצע פעם בחודשיים, יש לי חום גבוהה ( 39.5 ויותר) למשך 4-5 ימים רצוף שמלווה כל פעם בדלקת אחרת כגון: עניים, גרון, שתן. בכל פעם אני מטופלת ע"י אנטיביוטיקה בכמיות גדולות לפי מרשם רופא. האם אלו יכולות להיות תופעות לוואי של דליפת הסיליקון?
    (יש לציין כי החזה הצטמצם למימדים של כמעט לפני הניתוח) אני מודעת לבדיקת הממוגרפיה שגם היא יכולה לגרום לדליפה רציתי רק לדעת לגבי תופעות הלוואי של דליפה ואיך מזהים אותם לפני הבדיקה. תודה רבה, רבה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דליפת סיליקון

הוספת תגובה

• תשובה לדנה

ד''ר יוסף טמאן
    15/10/2007

על פי מה התסמינים אשר תארת לי יכולות להיות הרבה מאד סיבות להופעת חום גבוה ודלקות שונות אשר מופיעות. לאו דוקא בזכות הסיליקון. קרוב לודאי -לא.
    אבל, את כותבת לי שיש רושם מצידך שהשדיים קטנו מאד ולכן רצויה בדיקת אולטראסאונד ולא ממוגרפיה.
    בנוסף יש לבצע בדיקות דם מסויימות כולל שקיעת דם
    פני לרופא המשפחה תחילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דליפת סילקון-תודה רבה לך

דנה
    21/10/2007

זה בדיוק מה שעשיתי בהמלצתך. שוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו