מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה עושים?אלין08/03/2010
שלום רב!!
אני בת 23 ולטעמי הפנים שלי רזות מדי וזה קצת מציק לי..
רק כשאני מעלה במשקל אני נראית טוב בפנים- אני כרגע שוקלת 54 ובפנים זה נראה מעולה אבל אני מעוניינת לרדת 4 קילו ואני יודעת שברגע שאני ארד אותם אז המקום הראשון שיראו שירדתי זה בפנים.וזה ממש מכוער לי..רציתי לדעת אם קיימת אופציה שאני ארד במשקל ובכל זאת שהפנים שלי יראו מלאות?הכוונה ע"י חומרי מילוי..האם אפשר למלא כל חלק בפנים? וחשוב לי שזה יהיה לטווח די ארוך כי אני לא רוצה להשתעבד לחומרי מילוי כל כמה חודשים..תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רזון או השמנה פנים וגוף
פרופ` אלדד זילברשטיין08/03/2010אלין שלום,
הדילמה שאת מציגה מטרידה לא רק אותך ולפעמים באמת קיימת דילמה בין מעט השמנה ומראה עגול ומלא יותר בפנים או הרזיה לממדים טובים יותר לגוף אך רזון יתר ומראה מעט נפול בפנים. ישנן מספר אפשרויות להתמודדות: הטובה והבריאה ביותר למצוא את האיזון המתאים לך ולהתפשר קצת מפה וקצת מפה. אפשרות שנייה היא להעלות המשקל מעט ו"לשאוב" עודפים מאזורים בעייתיים בגוף. ואפשרות שלישית היא לרזות למשקל הרצוי ו"למלא" אזורים בעייתיים בפנים כמו אזור הלחיים וכדומה על ידי שומן עצמי או חומר מילוי כמו חומצה היאלורונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה2 שאלות בהקשר לתשובתך
מיטל11/03/2010האם יש חומרי מילוי שטווח הספיגה שלהם ארוך יותר משנתיים?אני קצת חוששת כי אני יודעת שכשארד במשקל יהיו לי די הרבה אזורים בפנים למלא,כמו מתחת לעיניים,לחיים,באזור שמתחת ללחיים ולכן אני קצת פוחדת שיהיו אזורים שהחומר ייספג בהם יותר מהר מאזורים אחרים ושזה ייצור אסימטריה..האם חששותיי מוצדקים?ושאלה שניה,בגלל שאני בת 23 אמא שלי הפחידה אותי ואמרה לי שלא כדאי להתעסק עם חומרים כאלה כי זה עלול ליצור קמטים בעתיד ושזה בכללי יהרוס את הפנים, האם הזרקת חומרים כאלה בגיל צעיר באמת פוגעת באיכות העור לטווח הרחוק יותר?נגיד עוד 20 שנה..תודה !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` אלדד זילברשטיין11/03/2010אלין שלום,
ישנם חומרי מילוי "קבועים" כגון סיליקון או ביואלקמיד אך אני איני ממליץ להשתמש בהם מכיון שבמידה ויש סיבוך כלשהו גם הוא קבוע. לצערי איני חושב שניתן לתת תשובה כנה לגבי טווח ארוך כמו 20 שנה אפשר רק לומר שלמיטב ידיעתי אין נזק לעור לטווח ארוך. עדיין קיימות שתי האפשרויות האחרות אותן ציינתי בתשובתי הקודמת - שיקלי אותן ברצינות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)