תופעות לאחר הגדלת סנטר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות לאחר הגדלת סנטר
    דניה
    09/03/2010

ד"ר שלום רב,
    עברתי ניתוח להגדלת סנטר לפני כשישה ימים ( התחבושות הוסרו לאחר ארבעה ימים). כיום, שישה ימים לאחר הניתוח אין תחושה בחלק הימני של הסנטר, והמראה הוא מעט א-סימטרי (צד ימין, החסר תחושה, הוא הגדול או ה"נפוח" יותר). רציתי מה השכיחות של תופעות אלו ומה הם הסיכויים שהתחושה בסנטר תחזור והסנטר יראה סימטרי משני צדדיו? רצוי לציין שלא היו סיבוכים בניתוח והשתל לא זז לאחר הניתוח (לפי אבחנת המנתח)

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעות לאחר הגדלת סנטר

הוספת תגובה

• הגדלת סנטר

פרופ` אלדד זילברשטיין
    10/03/2010

דניה שלום,
    התופעות שאת מתארת הן שכיחות ומרב הסיכויים שהתחושה תחזור תוך מספר שבועות והנפיחות תרד.
    המשיכי במעקב אצל המנתח שלך.
    החלמה מהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דבר נוסף..

דניה
    10/03/2010

אני מודה לך על התגובה המהירה!

דבר נוסף ודי מטריד ששכחתי לציין הוא שיש לי קושי ואי יכולת חלקית להזיז את הצד הימיני של הפה (שפה תחתונה ואיזור הסנטר), זה מתבטא בעיקר בקושי מסויים בדיבור ובחיוך "עקום".

אשמח אם תוכל לומר לי מה השכיחות של תופעה זאת, מה הסיכויים שהמצב יסתדר וכמה זמן בערך זה אמור לקחת.

המון תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגדלת סנטר

פרופ` אלדד זילברשטיין
    11/03/2010

דניה שלום,
    התופעה הנוספת שציינת מטרידה יותר. עדיין יתכן שהדבר נובע מהפגיעה בתחושה ומהנפיחות אך הייתי ממליץ לפנות לרופא/ה המנתח/ת שלך לבדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו