מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תופעות לאחר הגדלת סנטרדניה09/03/2010
ד"ר שלום רב,
עברתי ניתוח להגדלת סנטר לפני כשישה ימים ( התחבושות הוסרו לאחר ארבעה ימים). כיום, שישה ימים לאחר הניתוח אין תחושה בחלק הימני של הסנטר, והמראה הוא מעט א-סימטרי (צד ימין, החסר תחושה, הוא הגדול או ה"נפוח" יותר). רציתי מה השכיחות של תופעות אלו ומה הם הסיכויים שהתחושה בסנטר תחזור והסנטר יראה סימטרי משני צדדיו? רצוי לציין שלא היו סיבוכים בניתוח והשתל לא זז לאחר הניתוח (לפי אבחנת המנתח)
תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת סנטר
פרופ` אלדד זילברשטיין10/03/2010דניה שלום,
התופעות שאת מתארת הן שכיחות ומרב הסיכויים שהתחושה תחזור תוך מספר שבועות והנפיחות תרד.
המשיכי במעקב אצל המנתח שלך.
החלמה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר נוסף..
דניה10/03/2010אני מודה לך על התגובה המהירה!
דבר נוסף ודי מטריד ששכחתי לציין הוא שיש לי קושי ואי יכולת חלקית להזיז את הצד הימיני של הפה (שפה תחתונה ואיזור הסנטר), זה מתבטא בעיקר בקושי מסויים בדיבור ובחיוך "עקום".
אשמח אם תוכל לומר לי מה השכיחות של תופעה זאת, מה הסיכויים שהמצב יסתדר וכמה זמן בערך זה אמור לקחת.
המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגדלת סנטר
פרופ` אלדד זילברשטיין11/03/2010דניה שלום,
התופעה הנוספת שציינת מטרידה יותר. עדיין יתכן שהדבר נובע מהפגיעה בתחושה ומהנפיחות אך הייתי ממליץ לפנות לרופא/ה המנתח/ת שלך לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)