מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גומות חן..ג'ניפר11/03/2010
אוקיי אז ככה אני חושבת שהפנים שלי דיי יפות אבל יש דבר שמאוד הייתי רוצה לעשות.. הייתי רוצה לעשות את הניתוח כדי שיהיו גומות חן..
עכשיו השאלה לדוקטור היא בעצם מה טווח המחירים האלה?
האם שווה לי בכלל לעשות ניתוח רק בשביל הדבר הזה אם זה חשוב בעיניי?
כמה זמן אורך הניתוח ומה בעצם עושים בו?
ושאלה למי שעשה פעם דבר כזה..
ממליצים? לא ממליצים?
בתודה, בר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בר
ד``ר רן טליסמן11/03/2010ראשית, גומות חן זה עינין של טעם
יצירת גומות חן הינה תהליך יחסית לא מורכב שניתן לביצוע בהרדמה מקומית
זמן הניתוח כשלושים דקות
טווח עלות בין 2000 ל 8000 תלוי במבצע ניסיונו ותוצאותיו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח לגומות חן
טלי15/08/2011שלום !
"ד"ר רן השיב בפורום שיש דבר כזה של ניתוח לגומות חן,,,אז האם זה אמיתי והיכן ניתן לבצע ?
והאם לא ניתן להבדיל בן גומה שנעשתה ע"י ניתוח לבן גומה מולדת ? לתשובה אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח לגומות חן - תגובה
ד``ר רן טליסמן19/08/2011רופאים מומחים לכירורגיה פלסטית עושים ניתוח זה שבשגרה
לגבי האם למי שלא יודע שהיו גומות מולדות כן או לא - הוא לא יראה הבדל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)