אף עקום מסיבה מוזרת - צריך עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אף עקום מסיבה מוזרת - צריך עזרה
    ניר
    13/03/2010

לפני 3 ימים עפה עליי בטעות נעל לפנים בעוצמה ממש חלשה. ( זה היה בבית ספר אני בן 15)
    בדקות הראשונות זה כאב והאף היה ממש אדום ונפוח, והרגשתי ממש מוזר, בכל מקרה אחרי איזה 10 דקות הכאב עבר לגמריי.
    ובאתי הבייתה ואני רואה שכל הצורה של האף שלי התעקמה, וגם הסחוס פונה לצד, אני לא יודע אם זה נפיחות או שבר אבל יש לי צורה של אף שבור בעצמות + סחוס עקום.
    לא כואב לי בכלל שאני נוגע, לא ירד לי דם ולא הקאתי ולא קרה שום דבר מתיי שזה קרה לי. לכן לא הגיוני שזה שבר.
    אבל עכשיו הצורה של האף ממש עקומה וגם הסחוס..
    האם זה נפיחות שתעבור בעוד כמה ימים? יש דרכים לטפל בזה? (אני מזכיר שהמקרה קרה לפני 3 ימים ועבר זמן והאף עדיין עקום טיפה פחות משהיה בהתחלה אבל עדיין ממש עקום )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חבלה באף

פרופ` אלדד זילברשטיין
    13/03/2010

ניר שלום,
    אף עקום לאחר חבלה יכול לנבוע מנפיחות או משבר. ממליץ שתפנה לחדר מיון או לרופא המשפחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלכתי לרופא המשפחה

ניר
    13/03/2010

והוא בדק ואמר במפורש שאין שבר.
    אבל משום מה האף עדיין עקום והוא לא אמר כלום על נפיחות.
    אז האם הניפחות הזאת תעבור ? (כי אני מזכיר שזה כבר 3-4 ימים)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו