מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אף עקום מסיבה מוזרת - צריך עזרהניר13/03/2010
לפני 3 ימים עפה עליי בטעות נעל לפנים בעוצמה ממש חלשה. ( זה היה בבית ספר אני בן 15)
בדקות הראשונות זה כאב והאף היה ממש אדום ונפוח, והרגשתי ממש מוזר, בכל מקרה אחרי איזה 10 דקות הכאב עבר לגמריי.
ובאתי הבייתה ואני רואה שכל הצורה של האף שלי התעקמה, וגם הסחוס פונה לצד, אני לא יודע אם זה נפיחות או שבר אבל יש לי צורה של אף שבור בעצמות + סחוס עקום.
לא כואב לי בכלל שאני נוגע, לא ירד לי דם ולא הקאתי ולא קרה שום דבר מתיי שזה קרה לי. לכן לא הגיוני שזה שבר.
אבל עכשיו הצורה של האף ממש עקומה וגם הסחוס..
האם זה נפיחות שתעבור בעוד כמה ימים? יש דרכים לטפל בזה? (אני מזכיר שהמקרה קרה לפני 3 ימים ועבר זמן והאף עדיין עקום טיפה פחות משהיה בהתחלה אבל עדיין ממש עקום )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבלה באף
פרופ` אלדד זילברשטיין13/03/2010ניר שלום,
אף עקום לאחר חבלה יכול לנבוע מנפיחות או משבר. ממליץ שתפנה לחדר מיון או לרופא המשפחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלכתי לרופא המשפחה
ניר13/03/2010והוא בדק ואמר במפורש שאין שבר.
אבל משום מה האף עדיין עקום והוא לא אמר כלום על נפיחות.
אז האם הניפחות הזאת תעבור ? (כי אני מזכיר שזה כבר 3-4 ימים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)