מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חזה לא סימטרידנה16/10/2007
עשיתי ניתוח חוזר להגדלת חזה (אחרי 12 שנה) גודל 410 פרופיל גבוהה לפני היה לי 300 הבעיה אני שבועיים אחרי הגדלה צד אחד יפה ואינו בולט בפרופיל וצד אחד בולט ממש מרגישים את השתל הרופא אמר שאי אפשר לראות תוצאה סופית רק עוד חודשיים שיכול להיות והצטברו נוזלים בצד אחד אבל לא הבטיח שירד בטוח, רציתי לדעת יש מצב שזה ישאר ככה , תוך כמה זמן אפשר לעשות תיקון והאם עושים רק לצד אחד ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת היקרה
אלמונית 2017/10/2007שאלתי אלייך..האם 410 CC זה ענק כמו שזה נשמע? האם את ממליצה על גודל כזה??
והאם היית מרוצה מרוצה מהניתוח הראשון (שהיה לך 300 CC)??
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלמונית
דנה17/10/2007ממש לא ענק אם יכולתי לעשות יותר היתי עושה ,הייתי ממש שטוחה 300
לא הרגישו שעשיתי ניתוח גם עכשיו 410 לא גדול אבל פשוט לא היה לי מקום לשים יותר אני 167 שוקלת 50 די רזה וזה לא נראה גדול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאת היקרה
אלמונית 2017/10/2007תודה תהני מהם עד כמה שאפשר...
כמעט בטוחה שזה נראה טוב עלייך...
כמה שילמת על ניתוח חוזר?? למרות הזמן שעבר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלמונית תודה
דנה17/10/2007שלמתי 12,000 יחסית זול ואין קשר לניתוח חוזר זה אותו מחיר רק הכאב בהחלמה פחות שיהיה לך בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזה לא סימטרי של ליאת
ד''ר יוסף טמאן17/10/2007אמנם יתכן מאד כי צד אחד נפוח יותר עקב דם או קרישי דם (לא נוזל סרוטי זה מוקדם מדי).
בדרך כלל באם הנפיחות איננה רבה מאד, סביר כי זה יספג אך במקרים מסויימים נדרש גם ניקוז.
אך ישנן גם סיבות אחרות.
כגון התרופפות יתר של ריקמה בצד אחד לאחר הגדלה קודמת
קופסית מעוותת
יצירת כיס במנח שגוי- גבוה יותר
ועוד
יש להמתין בינתיים ובעוד 3 חודשים את והרופא שלך יוכלו לשפוט סופית את התוצאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)