הזרקת בוטוקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזרקת בוטוקס
    אנסטסיה
    20/03/2010

שלום רב,
    אני סובלת מהזעת יתר בבית השחי מאז שאני זוכרת את עצמי. שמעתי שהזרקת בוטוקס מאוד מומלצת, והיא השיטה עם הכי פחות תופעות לוואי.השיקול הכלכלי מהווה גורם חשוב מכיוון שאני סטודנטית ... מהו המחיר הממוצע לטיפול שכזה? עד כמה זה באמת יעיל, ולכמה זמן?האם "קופת חולים "מכבי" משתתפת בהוצאות הטיפול?
    בברכה,
    אנסטסיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזרקת בוטוקס

הוספת תגובה

• בוטוקס להזעת יתר

ד''ר נמרוד פרידמן
    20/03/2010

היי אנסטסיה,

הטיפול יעיל לתקופה של חצי שנה עד שנה, הוא נחשב יעיל מאוד והוא לא מכוסה על ידי קופות החולים.
    עלות הטיפול היא: 3000-5000 ש"ח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה דוקטור

דר פרידמן
    23/03/2010

חוץ מבוטוקס שמעתי שיש רופא מומחה בפלסטיקה שמבצע ניתוח גרד ושאיבת בלוטות זעה.דר *******
    האם אתה יכול להמליץ?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזעת יתר

ד''ר נמרוד פרידמן
    23/03/2010

היי,

השיטה מוכרת וידוע. אחוזי ההצלחה שלה נמוכים משל בוטוקס אבל התוצאה מחזיקה מעמד זמן ארוך יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה מחזיק יותר זמן?

דר פרידמן
    28/03/2010

הרופא אמר לי שהניתוח כאשר מצליח מונע הזעת יתר לצמיתות.
    אני מבקשת שתסביר לי מה זה ליותר זמן? כמה זמן?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו