כאבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים
    שולמית
    25/03/2010

לפני 4 שנים עברתי הגדלת חזה אחרי שנה הופיעו כאבים עד היום 3 שנים לחץ על השד נימלולים ודיגדוג המנתח שלי אמר שזה לא מהשתל מנתח פלסטי אחר אמר שזה לץ עיצבי מהשתל מנתח אחר אמר לי לעשות אם אר אי שיצא תקין היום הייתי אצל פלסטיקאי עוד אחד ואמר לי שיש לי קופסית קלה אני לא יודעת למי להאמין כל אחד אומר משהו אחר בבקשה תעזרו לי אני כבר על סף התמוטטות האם הסימנים שתארתי מתאימים לכאבים מקפסולה יש לציין שגם אזור הצלעות רגיש בבקשה דחוף תענו לי אני סובלת וסביב רופאים שלא נותנים לי תשובה סופית לבעיה נ...ב יש לי פריצת דיסק צואר אחד הרופאים במרפאת כאב אמר לי שזה מהצואר ועוד כמה רופאים ממרפאות כאב אמרו לי שזה לא מהצואר אני חסרת אונים בבקשה עזרה מכל הלב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים

הוספת תגובה

• ללא התייחסות

שולמית
    31/03/2010

דר למה את פסחתה עלי למה אתה לא עונה לי לסובלת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים

פרופ` אלדד זילברשטיין
    01/04/2010

מיכל שלום,
    ראשית, סליחה שדילגנו על שאלתך - בטעות. קשה לדעת בדיוק מה המקור לכאבים שלך ובוודאי מבלי לבדוק אותך. קפסולה בדרגה קלה לרב לא תגרום לכאבים כה קשים. העובדה שהכאבים החלו כשנה לאחר הניתוח מורידה במקצת את הסבירות שהשתל גורם ללחץ על עצב. כדאי להתייעץ עם אורטופד מומחה לבעיות בעמוד השדרה גם כן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו