הרמת פנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרמת פנים
    שמחה
    27/03/2010

שלום,

אני בת 40+ ולאחרונה שמתי לב לתופעה של "נפילת פנים" אצלי. הלחיים נפולות יותר ומשוות מראה פנים לא נעים. שמעתי על פרוצידורה של הרמת פנים, המרימה את שרירי הפנים כדי להשיג מראה צעיר יותר לפנים. הרופא שדיבר על הפעולה הגדיר את משך הפרוצידורה כחצי שעה ואת זמן ההתאוששות לאפס. האומנם?

קראתי מאז מעט ונדמה לי שלוקח זמן עד שהנפיחויות נעלמות וכשלושה חודשים עד שמרהא הפנים מגיע לתוצאה הסופית.

היכן אני יכולה למצוא מידע אמין על התהליך, יתרונותיו לצד חסרונותיו, אמינותו לטווח הקצר והרחוק ותופעות הלוואי וההתאוששות? האם מה שאני מחפשת נקרא "הרמת פנים" או שיש שם אחר לתהליך הזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרמת פנים

הוספת תגובה

• הרמת פנים

פרופ` אלדד זילברשטיין
    27/03/2010

יוכבד שלום,
    בכל ניתוח מתיחת פנים או הרמת פנים אנו תופרים את שריר הפנים והצוואר ע"מ לקבל מראה צעיר ורענן יותר. ניתוח כזה אורך יותר מחצי שעה גם בקרב המנוסים והטובים ביותר במנתחים הפלסטיים בעולם! יש לציין שבגילך יתכן שמילוי ע"י אחד מחומרי המילוי המיועדים לכך עשוי לתת מענה טוב מאוד ולדחות את הצורך בניתוח. אם הכוונתך בשאלה היא לשימוש בחוטי אפטוס - אלו חוטים בעלי קרסים קטנים הללו מושכים את העור ולא את השרירים בעבר הם הובילו למספר סיבוכים קשים ויעילותם לא הוכחה (לצערנו אין "ארוחות חינם") ולכן הם לא זכו לפופולריות רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו