הרמת חזה ומתיחת בטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרמת חזה ומתיחת בטן
    אור
    28/03/2010

שלום,
    אני בת 25, אחרי ניתוח בריאטרי(6 חודשים), פחות 35 קילו, עוד 11 קילו ל bmi תקין, נשואה ללא ילדים.
    חשבתי לעשות ניתוח מילוי והרמה של החזה,האם יש טעם לבצע ניתוח להרמת חזה ומתיחת בטן לפני הריון? האם אפשר למלא את החזה בשומן מהגוף ולא בשתל?
    יש לי מעט שומן ועור רב בזרועות, מהמרפק עד השחי, דבר שגורם לי להזעת יתר ולפצעים,איזה שיטת ניתוח למתיחת זרועות אצטרך והאם את יכולה לתת לי הערכת מחיר ממוצע למתיחת זרועות?
    תודה אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרמת חזה ומתיחת בטן

הוספת תגובה

• ניתוחים לאחר ירידה במשקל

פרופ` אלדד זילברשטיין
    29/03/2010

אור שלום,
    ראשית את עדיין בתחילת הדרך מבחינת הירידה במשקל ובעיקר השמירה על משקל רצוי ואני מאחל לך הצלחה בכך. כדאי להמתין לפחות שנה מהניתוח הבריאטרי או לפחות חצי שנה של משקל יציב.
    שנית אם את מתכננת בעתיד הקרוב הריון אז לא הייתי ממליץ לגעת בשלב זה בחזה ובבטן. עקרונית ניתן למלא את החזה גם בשומן עצמי אך הכמות מוגבלת בכל פעם ולכן סביר שיהיה צורך לבצע זאת במספר ניתוחים. הניסיון העולמי בכך הוא עדיין לא רב.
    לגבי הזרועות מדובר בניתוח בו נכרת עודף העור בחלק המוסתר יחסית של הזרוע מבית השחי ועד למרפק. וכך גם הצלקת שנותרת. גם ניתוח זה כדאי לבצע לאחר שמשקלך התייצב. לגבי מחירים - איננו נוהגים להמליץ על כך בפורום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו