הזרקות שומן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזרקות שומן
    מעיין
    02/04/2010

לאחרונה הייתי אצל מנתח פלסטי שהציע לי לשקול הוספה של שומן עצמי לשד משוחזר בסיליקון. בעבר עברתי כריתה עם שחזור מיידי ואני כיום חושבת על טיפול קוסמטי בשד המשוחזר.

רופא אחר אמר לי במאמר מוסגר ובמסגרת חברתית שהנושא כרגע רק נבדק ולא ממש יודעים עליו מספיק וכל מי שמתנדברת לניסוי - מזריקים לה שומן.

אני מאוד חוששת מכאבים וניתוחים מיותרים מצד שני - קוסמת לי הידיעה ששומן מיותר מאיזורים בעייתיים בגופי ישאבו.

מה דעתכם על השיטה ואיפה יהיה הכי טוב לעבור את הניתוח, במסגרת פרטית או בבית חולים ממשלתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזרקות שומן

הוספת תגובה

• שחזור שד - הזרקת שומן

פרופ` אלדד זילברשטיין
    02/04/2010

מעיין שלום,
    הזרקת שומן עצמי סביב לשתל סיליקון היא אכן חדשה יחסית ועדיין לא מהווה זרם מרכזי בכירורגיה פלסטית אך כבר ישנם דיווחים לא מעטים במאמרים וכינוסים של מרכזים שמראים תוצאות די מבטיחות בנושא. לא הייתי ממליץ על כך רק כדי לעבור "שאיבת שומן" אך אם שכבת הרקמה העצמית סביב השתל שלך היא דקה ולכן השד נראה לא טבעי הזרקת שומן בהחלט יכולה לעזור.
    היכן לעבור את הניתוח - במקום בעל ניסיון - דרשי מידע על מספר הניתוחים מסוג זה אותו ביצע המנתח שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת לד"ר זילברשטיין

מעיין
    06/04/2010

חקרתי קצת באינטרנט ולמדתי על חזיית BRAVA - בכתבה ששודרה ברשת טלויזיה אמריקאית דובר על כך שיש אפשרות לניפוח הרקמה שמסביב לשתל בשימוש בחזייה כמה שבועות ואחר כך יהיה ניתן לבצע הזרקת שומן מסיבית יותר. מה דעתך על השימוש בחזייה הזאת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חזיית BRAVA

פרופ` אלדד זילברשטיין
    06/04/2010

מעיין שלום,
    אין לי ניסיון בשימוש בחזיית BRAVA. החזייה לבד לא תוסיף הרבה אך כהכנה להזרקת שומן - ייתכן. אולי למישהו מעמיתי לניהול הפורום יש ניסיון בכך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו