שחזור ציפורניים בבהונות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחזור ציפורניים בבהונות
    עמית
    27/04/2010

שלום רב.
    אני חייל משוחרר בן 22, ורציתי לשאול לגבי שחזור ציפורניים בבהונות.
    בתור ילד עברתי עקירה כירורגית של אחת הציפורניים כטיפול בציפורן חודרנית, וברגל השנייה נשרה הציפורן עקב מכה חזקה ושטף דם מתחתיה. הציפורניים הבאות גדלו עבות וחסרות תחושה, ומאז נשרו כל שנה- שנה וחצי בערך. בעקבות הנשירות המרובות, שטח הציפורן הצטמצם מפעם לפעם ונותרתי כיום עם ציפורניים קטנות מאוד ולא פרופורציונליות.
    רציתי לדעת אם יש הליך כלשהו שבעזרתו ניתן להגדיל את שטח הציפורניים ולהקנות להן מראה טבעי יותר.
    כיום המצב מאוד מפריע לי ואני לא יכול ללכת עם נעל פתוחה.
    אציין שהבעיה היא אסתטית ולא מכאיבה.
    תודה רבה ויום טוב,
    עמית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שחזור ציפורניים בבהונות

הוספת תגובה

• שחזור מיטת הציפורן

פרופ` אלדד זילברשטיין
    29/04/2010

עמית שלום,
    על מנת שהציפורן תראה נורמאלית יש לשחזר את מיטת הציפורן. המקור היחיד לרקמה זו הוא מציפורן אחרת. לכן כאשר יש פגיעה אסתטית משמעותית בציפורניים בכף היד לעתים לוקחים מיטת ציפורן מכף הרגל ע"מ לשחזרה וזאת על חשבון מראה כף הרגל. במקרה שלך הפגם הוא בכף הרגל מראש כך שלא נראה שיהיה יתרון לנסות ולשחזר זאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה, ובכל זאת...

עמית
    01/05/2010

אין שום דרך להגדיל את שטח הרקמה הזאת? או לשנות את הצורה שלה, כדי שתהיה פחות קמורה ויותר שטוחה? כי מיטת הציפורן קיימת...רק מעוותת
    הבעיה ממש מפריעה לי ואני אהיה אסיר תודה אם יימצא פיתרון...
    שבוע טוב,
    עמית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחזור ציפורן

פרופ` אלדד זילברשטיין
    01/05/2010

גש ליעוץ אצל מנתח פלסטי שהוא גם מומחה לכירורגיה של היד - ישנם מספר, תוכל למצוא אותם באתר האיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה...

עמית
    02/05/2010

אני מקווה שבזכות ההכוונה הזאת יימצא פיתרון.
    שבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו