שוקיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שוקיים
    אנונימי
    01/05/2010

שלום רציתי לדעת אם אפשר שהרגליים התחתונות שלי (שוקיים), יהיו קטנות יותר, אני מרגיש שהשריר גדול וזה מאוד מציק לי, זה אפילו לא ממש שריר זה יותר סוג של שומן, אני מבין שהגוף של האישה ושל הגבר שנויים אחרת, אבל האם אפשר לעשות ניתוח או משהו שהרגליים שלי יהיו באותו מבנה כמו של אישה.., אני מבין שזה מסובך אבל בכל זאת אם אפשר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שוקיים

הוספת תגובה

• מוסטפא

ד``ר רן טליסמן
    01/05/2010

במידה ויש אפשרות על ידי שאיבת שומן לשנות את מבנה השוק זה הכי יישים.
    במידה והבעיהה נעוצה במבנה העצם והשריר האפשרויות מצטמצמות אם כי ניתן לעיתים לבצע שינויים, אך כל מקרה לגופו ואני מציע לגשת לייעוץ אישי לאחד מהרופאים המומחים בכירורגיה פלסטית ולשאול את האפשרויות לאחר בדיקה פרטנית. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגלים של אישה

מוחמד
    03/05/2010

שלום רציתי לדעת אם אפשר שהרגליים התחתונות שלי (שוקיים), יהיו גדולים יותר, אני מרגיש שהשריר קטןוזה מאוד מציק לי, זה אפילו לא ממש שריר זה יותר סוג של שומן, אני מבין שהגוף של האישה ושל הגבר שנויים אחרת, אבל האם אפשר לעשות ניתוח או משהו שהרגליים שלי יהיו באותו מבנה כמו של אישה.., אני מבין שזה מסובך אבל בכל זאת אם אפשר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו