חודש לאחר מתיחת בטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חודש לאחר מתיחת בטן
    Rini
    02/05/2010

שלום, חודש לאחר המתיחה, אני תוהה אם יש עדיין ערך למחוך שלבשתי במשך החודש האחרון. יש לי ביקורת בעוד כשבוע וחצי וכששאלתי את הרופא אם לחכות עם המחוך עד אז הוא ענה שלא, לא צריך ואני יכולה להוריד אותו בשאני מגיעה לחודש מיום הניתוח. השאלה שלי היא, האם יש איזה שהוא ערך ללבישת המחוך מעבר לחודש הזה? יש לי הרגשה כזו שאולי ככל שאלבש אותו יותר, כך התוצאה תהיה טובה יותר אבל אשמח לדעת אם לא כי האמת היא שהוא מאוד לא נוח ומציק לי.
    תודה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חודש לאחר מתיחת בטן

הוספת תגובה

• מתיחת בטן

פרופ` אלדד זילברשטיין
    02/05/2010

ריני שלום,
    אני ממליץ למנותחי על מחוך במשך חודש וחצי הרציונל של כך הוא שזה הזמן שבו מגיע שיא יצירת הקולגן בצלקת (החיצונית והפנימית!) אך רפואה היא לא מדע מדוייק ואין כל הוכחה מדעית שהתוצאות של לבישת מחוך 6 שבועות הן טובות יותר מאשר 4 שבועות בלבד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

Rini
    03/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו