תפרים נמסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפרים נמסים
    סמדר
    04/05/2010

כחודש לאחר שתפרו לי את השפה הפנימית בפה עקב חתך, עדיין אני מרגישה נפיחות במקום שנמצאים התפרים הנמסים. האם זהו מצב נורמלי? כמה זמן לוקח עד שהנםיחות יורדת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפרים נמסים

הוספת תגובה

• נפיחות בשפה

פרופ` אלדד זילברשטיין
    04/05/2010

דנית שלום,
    נפיחות בשפה לאחר חתך עשויה להמשך מספר חודשים. במידה והנפיחות לא ירדה ייתכן שמדובר בצלקת מעובה אך כדאי גם לבדוק את האפשרות של גוף זר - לדוגמא חתיכת שן שנשברה בזמן החבלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה נפיחות בשפה

סמדר
    04/05/2010

עשו לי צילום ובדקו שלא נשארה חתיכת שן בחתך, מדובר בנפיחות בשפה הפנימית שדי מפריעה לי מבחינת נוחות בפה. מה ניתן לעשות על מנת להוריד את הנפיחות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך טיפול

פרופ` אלדד זילברשטיין
    04/05/2010

דנית שלום,
    ממליץ שתיגשי לבדיקה אצל מנתח פלסטי ייתכן שלא כדאי לעשות דבר אלא רק להמתין בסבלנות. אם מדובר בהצטלקות מעובה הזרקת סטרואידים לתוך הצלקת עשויה לעזור. מבחינת האפשרות של גוף זר לעתים צילום לא מספיק ויש להשלים את הבדיקה עלי ידי אולטרסאונד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו