מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הצרת/מתיחת פנים+ צוואראורי24/10/2007
יש לי בעיה קשה שגורמת לי תסכול עמוק.. בעבר הייתי ילד שמן, רזיתי הרבה אבל לא למצב של רזון רציני ז"א יש לי עדיין קצת בשר.
לא יודע אם זה קשור אבל הצוואר שלי הוא מעט עבה ואני מרגיש שהפנים שלי רחבות וגדולות מדי.. ואני שונא את זה אני כל יום עומד מול המראה ומותח את הפנים שלי כדי לראות איך הייתי רוצה להיראות (וזה לא שינוי כזה רציני אני מותח מעט את הפנים שלי ואת הצוואר כשאני מול המראה)..חשבתי שאולי זה קשור לזה שאני לא ישן מספיק טוב (אני בדרך כלל מרגיש עייף אבל זה לא כ"כ מפריע לי) או שעדיין אני לא רזה ממש. אני מנסה לרדת עוד קצת במשקל אבל בינתיים זה לא כל כך הולך ונורא קשה לי. אני בטוח שאם ארד במשקל גם ירד לי עודף השומן בפנים ובצוואר אבל אני לא יודע כמה זה ישפר . אני רואה שבדרך כלל שאנשים מרזים אז גם הפנים שלהם קטנות יותר כי הם מרזים גם בפנים אבל אם זו הבעיה אז אני צריך לרדת המון במשקל ואני לא מצליח.. מה שאני כן יודע לגבי שינה זה שזה משפיע על העיניים שלי (בעקרון תמיד אומרים לי שיש לי עיניים גדולות ותמיד אמרו לי ולאחרונה הן נראות קטנות ואני יודע שכשאני ישן טוב אז הן בגודל הרגיל שלהן ולא "עייפות" כאלה ..)
בכל מקרה, האם קיים ניתוח מסויים למתיחה או הצרה של הפנים והצוואר? (אולי אפילו סוג של שאיבה של שומן או עור מיותר מהפנים.. מה שכולם קוראים לזה "סנטר כפול" אז יש לי כמו זה רק בכל הפנים שלי.. הן שמנות יחסית)
אני ממש זקוק לעזרה העניין גורם לי תסכול רב וזה רק מתגבר. אני לא רוצה לדבר על זה עם אף אחד מהמשפחה שלי כדי שלא יחשבו שאני אידיוט, והחברים לא יודעים על זה ממש בקיצור זו בעיה שאני שומר לעצמי כבר הרבה זמן. הייתי מצרף תמונה אבל אתם לא תבינו כי מצלמות לא משקפות בדיוק את מה שרואים במציאות ובמראה.. תודה על כל עזרה שתבוא :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להזכיר משהו
אורי24/10/2007הפנים שלי גם די יבשות אחרי שאני מתגלח כי אני לוקה במחלת עור שגורמת בין היתר ליובש בפנים. העור של הפנים שלי הוא גם דיי גמיש ולא מוצק מאד (תמיד "מושכים" לי בלחיים כמו שעושות הסבתות =] )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורי
ד''ר יוסף טמאן25/10/2007קודם כל תתחיל מרגע זה לאהוב את עצמך מעט יותר.
זה יהיה כבר צעד טוב קדימה.
לא הזכרת בכתוב בן כמה אתה.
אפשר להועץ גם עם מנתח פלסטי אך בפורום רק על פי מה שכבת לי באריכות רבה,
לא אוכל לחוות דעה או ליעץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן 18..
אורי25/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדוקטור טמאן :]
אורי25/10/2007מה לגבי הרזיה? זה יכול לעזור לא? הרי בעקרון כשמרזים מרזים מכל חלק בגוף אז מן הסתם גם באזור הפנים?
הלסת שלי היא דיי קטנה זה לא שיש לי מבנה גולגולת גדול או לסת גדולה (כמו שאמרתי אם אני מותח את העור כלפי מטה או אחורה אז מתקבלת צורת הפנים שהייתי רוצה). זה פשוט הרבה עור / שומן בפנים. גם למשל כשאני מתגלח בדרך כלל זה כביכול גורם לפנים שלי להיראות יותר קטנות, אבל עדיין זה מעצבן אותי שיש לי הרבה עור על הפנים וצוואר עבה וזה כאילו גורם לפנים שלי להיראות גדולות.
ואממ .. מתוך סקרנות רציתי לדעת משהו... מה ההשפעה של חוסר שינה (השינה שלי לא סדירה כבר תקופה ארוכה) על העור ועור הפנים? האם יש לזה השפעה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורי -שוב
ד''ר יוסף טמאן28/10/2007מגוון השאלות שאתה מעלה הוא רחב ביותר.
לכן ללא בדיקה לא תוכל לקבל מענה מלא לשאלתך.
תבדק אצל מנתח פלסטי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)