שאיבת שומן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאיבת שומן
    אנה
    24/10/2007

שלום, אני נערה בת 17 די מלאה ולא גבוהה, משקלי הוא 72 ק"ג וגובה 1.55 . הייתי רוצה לעשות נתוח שאיבת שומן בבטן בירכיים ובישבן. אני רוצה שמשקלי הסופי אחרי הניתוח יהיה בסביבות 55-50 ק"ג. אני רוצה לדעת אם ניתן לעשות בגיל שלי את הניתוח? האם כדאי לי לעבור אותו? על אילו מרפאות / רופאים ממליצים? מהם תופעות לוואי של הניתוח? מאילו מקורות אני יכולה לקבל מידה נוסף על הניתוח? עם אילו מומחים אפשר להתייאץ ולהיבדק לפני הניתוח? מה הוא מחירו הממוצא של ניתוח שאיבת שומן? אם כדי להגיע לתוצאה שאני רוצה צריך מספר ניתוחם אז כמה ניתוחים בערך עצתרך לעבור? ובאיזו תדירות אפשר לעבור את אותו הניתוח? אחרי כמה זמן אני אתחיל לראות את תוצעת הניתוח/ים? כמה זמן לוקח לגוף להתאושש אחרי הניתוח?
    תודה על עזרתכם!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאיבת שומן

הוספת תגובה

• אנה בת 17

ד''ר יוסף טמאן
    25/10/2007

צר לי, אך התשובה תהיה קצרה מאד וברורה.
    ניתוח שאיבת שומן איננו מיועד להשלת קילוגרמים בגוף שמן.
    אני מפנה אותך לאתר שלי בו תוכלי לקרוא בצורה מאד מפורטת על הנושא אשר מעסיק אותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו