לאחר שאיבת שומן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר שאיבת שומן
    שיר
    08/05/2010

לד"ר שלום רב,
    בת 23, עברתי שאיבת שומן מהמותניים לפני כ4 חודשים בערך ואכן אין שם שומן מיותר אך עדיין אם מסתכלים בפרופיל רואים המון "גושים" כאלה וזה לא יפה במיוחד. אמרו לי שכדאי לעבור עיסוי באזורים האלו אבל לאחר 4 פעמים ראיתי שאין שיפור ממשי ושזו הוצאה כספית מיותרת אז הפסקתי אותם, שכן העדפתי לחכות שזה ייעלם. אני די מבואסת כי מצד אחד אין שומן אך מצד שני יש את הגושים האלו שאין לי מושג מתי הם ייעלמו - אם בכלל..אז אני רוצה לדעת מה בד"כ עושים עם מצב שכזה,האם תרגילי כושר ממוקדים יסייעו לגושים לרדת? ובכלל האם בצקות אמורות להעלם מתישהו באופן מוחלט או שתמיד יהיו באזור הזה בצקות?כמובן שאני אלך לביקורת אצל הרופא שניתח אותי אך רציתי לשמוע עוד דעות של רופאים אחרים.תודה וסליחה על אורך הפנייה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר שאיבת שומן

הוספת תגובה

• ענבל

ד``ר רן טליסמן
    08/05/2010

התשובה הכי טובה שאפשר לתת לך שזה לוקח זמן וארבעה חודשים לאחר שאיבת שומן ברוב הפעמים זה מינימום להתחיל לראות תוצאה באיזורים מסויימים כמו המותניים ולכן - סבלנות ורק אם תעבור תקופה של 7 עד 12 חודשים ועדיין תהי עם אותה בעייה זה הזמן לחזור ולשאול בפורום. כמובן קשר עם המנתח שלך הוא החשוב ביותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל זה אמור להעלם ב100 אחוז?

שיר
    08/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו