האם זו אכן ליפומה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זו אכן ליפומה?
    עינב
    12/05/2010

שלום רב.

אני בת 28 ,כבר יותר משבועיים שאני מרגישה מעין גוש בעורף העליון מצד ימין,הוא די קשה ולא רגיש וכל פעם שאני נוגעת בו אני מרגישה צורה אחרת לפעמים עגול ,לפעמים הוא יותר"נשפך" לצדדים ,זה מאוד מוזר בעיניי ,לפעמיםהוא מרגיש קטן ולפעמים אני מרגישה כאילו הוא גדל.
    הרופאה טוענת כי מדובר בליפומה ושלחה אותי לראות כירורג,עדיין לא הגעתי אליו אך רציתי לשאול האם המקום הזה אכם שכיח לליפומה?האם זה יכול להיות משהו מסוכן יותר מליפומה? האם ללכת לכירורג זה מספיק. או שיש צורך בבדיקות נוספות?אני מאוד מודאגת ,חלק מה"גוש" נמצא כבר בתוך השיער אז הצד האסתטי לא מפריע לי ,רק המשמעות של העניין,יש בדיקות מסוימות שיוכלו לקבוע בוודאות שאכן מדובר בליפומה לא מסוכנת שאתה ממליץ שאני ידרוש מרופאת המשפחה לעניין הזה, א שבאמת רק דרך המישוש שלה זה מספיק לומר שלא מדובר במשהו מסוכן?
    יש לציין שבדיקות דם יצאו תקינות.

תודה רבה,

עינב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם זו אכן ליפומה?

הוספת תגובה

• גוש תת עורי

פרופ` אלדד זילברשטיין
    15/05/2010

עינב שלום
    מובן שלא ניתן לדעת בוודאות שהגוש שמיששת אכן שפיר וזו הסיבה שהרופאה שלחה אותך לכירורג ע"מ שזה יוציא את הגוש ויישלח אותו לבדיקה פתולוגית במעבדה. שם יוכלו לקבוע האם אכן מדובר בגוש שפיר או חלילה ממאיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו