עודפי עור לאחר ירידה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עודפי עור לאחר ירידה במשקל
    בן
    12/04/2007

לרופאים שלום,

שמי בן , בשנות ה-20 לחיי, גובהי 1.85 ועד לפני שנה שקלתי כ-145 ק"ג

היום לאחר ירידה במשקל שכללה תזונה נבונה ופעילות גופנית מרובה, השלתי 60 ק"ג מגופי וכיום אני עומד על משקל של 85 ק"ג.

אציין כי חלק מהפעילות הגופנית היה גם בניית שרירים מה שתרם לעיצוב נכון של הגוף לאחר ההרזייה.

הבעיה היחידה היא שנשארתי עם עודפי עור מציקים בעיקר באיזור הבטן וקצת באיזור הירכיים.

זה משהו שאישית מפריע לי כי עשיתי את כל הדרך הזו ושיניתי את אורך חיי לחלוטין, אך בכל זאת נשאר חלק שלא הושלם.

האם הפנייה לפלסטיקאים היא הדרך היחידה לפתור הבעיה ?

תודה מקרב לב.
    בן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה לבן

ד''ר אבי וינברג
    13/04/2007

שלום רב
    הנושא של עיצוב הגוף מחדש באלה שירדו משמעותית במשקל גופם ,אם בשינוי אורח החיים,כפי שעשיתה או הניתוחים השונים של קצורי קיבה,הם האדגר הגדול של הכירורגיה הפלסטית בשנים האחרונות.חשיבות העיצוב מחדש היא מכרעת ומשנה משמעותית את הסטטוס הפיזי והאמוציונלי. אין ספק שיש קשר ישיר בין שמירה על משקל הגוף לאורך זמן לניתוחי העיצוב.אני עוסק בתחום הנ"ל
    ואכן אני ממליץ לך להגיע ליעוץ אלי או לכל כירורג פלסטי מומחה והחבר באיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית אשר עוסק בתחום לקבלת יעוץ.
    בברכה
    ד"ר אבי וינברג
    מומחה לכירורגיה פלסטית
    [email protected]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו