הפרשות מהתפרים לאחר ניתוח חזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשות מהתפרים לאחר ניתוח חזה
    סיגל
    14/05/2010

שלום לכם....

היתי שמחה לקבל תשובה לשאלתי.
    לפני כשלושה שבועות עברתי ניתוח להגדלת השד, הכל היה תקין ורגיל גם לאחר כמה ימים שנבדקתי אצל הרופא המטפל.
    שבוע לאחר הניתוח אחרי שהכל היה תקין והתחלתי לתפקד, התחלתי להרגיש כאבים איומים בשד השמאלי עד כדי שבקושי הצלחתי להזיז את היד ממש כמו ביום של הניתוח.
    יומיים לאחר מכן החלו הפרשות מוגלתיות מהתפרים של הניתוח, על פי הוראות הרופא המטפל נתבקשתי לשים פולידין ולחזור אליו אחרי שבוע.
    המצב גם לאחר שבוע נשאר כפי שהוא ואז התחלתי להגיע כל כמה ימים לבדיקות על מנת לודא שהכל בסדר. ואני במעקב רצוף.
    מתשובתיו של הרופא קצת קשה לי להבין מה בדיוק גורם להפרשות הללו, ממה זה נובע, ולמה זה קורה בכלל, כי הרי המצב לא תקין ולא אמור להיות ככה, אני נתקלת בתגובה של רופא שאומר לי לפעול על פי הנחיותיו ולהמשיך לשים פולדין והכל יהיה בסדר, אני סבורה ובטוחה שיש לו תושבה לכך אך אינו רוצה להלחיץ אותי ולכן מעדיף להגיד לי בכל ביקור רק לפעול על פי הנחיותיו למרות שעד עכשיו לא ברור לי ממה נובעת התופעה הנל.
    הייתי שמחה מאוד אם היה אפשר להגיד לי מה בדיוק פשר התופעה, האם זה מסוכן או משהו חולף ורגיל?
    תודה על כל תגובה שאקבל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הפרשה לאחר ניתוח

פרופ` אלדד זילברשטיין
    15/05/2010

סיגל שלום,
    הפרשה מוגלתית מפצע ניתוח לרב מעידה על זיהום. השאלה הנשאלת היא האם הזיהום הוא עמוק בתוך ה"כיס" של השתל או שהוא רק בשכבה החיצונית. הרופא שלך עוקב אחרייך ומטפל בך על מנת לנסות ו"להציל" את הניתוח אך בהחלט ייתכן ובסופו של דבר לא יהיה מנוס מלהוציא את השתל בסופו של דבר. המשיכי במעקב והטיפול ואני תקווה שהאזור יחלים במהרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תגובתך המהירה

סיגל
    17/05/2010

לשאלתך, אנני יודעת אם ההפרשות בתוך הכיס כפי שכתבת, ממה שאני יכולה לראות ולדעת שההפרשה יש כל הזמן גם עכשיו שמחר כבר יהיה חודש לאחר ניתוח, לדבריו המצב משתפר אך לי זה לא נראה כי ההפרשות עדיין קיימות.....
    הרופא באמת עוקב אחריי וגם בימים הקרובים כנראה אצטרך להגיע שוב לבדיקה, אני בתקווה שבאמת המצב ישתפר ולא אצטרך ניתוח חוזר.......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו