נפיחות שגדלה לאחר הניתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפיחות שגדלה לאחר הניתוח
    אור
    15/05/2010

שלום רב,

קראתי מאמר באחד האתרים על כך שצריך להמנע במדיבור ומכל תנועה מיותרת בשבוע הראשון של הניתוח. אני בניגוד לזה הקפדתי להיות עם ראש מורם אבל זזתי המון והתכופפתי ולא בדיוק הייתי במנוחה אני רק אוסיף שגם היו לי המון דימומים. רציתי לדעת אם בגלל שלא הקפדתי כל כך לנוח עם הראש מורם זה החמיר את הנפיחות שלי?

ושאלה נוספת, כשהייתי עם הגבס בקושי הופיעו לי שטפי דם על הפנים ובקושי שמתי לב לנפיחות גדולה ודווקא ראיתי קצת ירידה עם הגבס, אבל מיום רביעי האחרון שזה היום שהורדתי את הגבס כל פעם שנאי קם בבוקר אני רואה שהאף נהיה נפוח יותר ויותר וכנל הפנים... אני לא מוטרד מזה מאוד, אזבל זה מעניין אותי לדעת למה זה קורה, היות ויצאתי מנוקדת הנחה שנפיחות צריכה לרדת ולא לעלות עוד.

תודה רבה ושבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נפיחות שגדלה לאחר הניתוח

הוספת תגובה

• אור

ד``ר רן טליסמן
    15/05/2010

התיאור שלך מצביע על כך שהכל עדיין סמוך לניתוח לכן קשה מאוד להסיק מסקנה כלשהיא
    זכור שכל התיאורים שמצאת הם לגבי ממצוע זמן נפיחות והחלמה ותמיד יש חריגים
    התיאור כאן עדיין בטווח של תחום נורמלי לנפיחות
    סבלנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו