הזעת יתר מבית השחי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזעת יתר מבית השחי
    שמואל
    18/05/2010

מאז ומתמיד אני סובל מהזעת יתר מבית השחי ונמאס לי כבר ללכת רק עם חולצות שחורות ודאודורנט צמוד
    אני אשמח לקבל פרטים על טיפולים\ניתוחים בנושא (ומחירים אם מקובל)

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזעת יתר מבית השחי

הוספת תגובה

• הזעת יתר

פרופ` אלדד זילברשטיין
    20/05/2010

שמואל שלום,
    כעקרון הטיפול בהזעת יתר מתחלק לטיפול ניתוחי או לא ניתוחי. בהנחה שעברת את שלב השימוש בדאודורונט וקרם על בסיס אבץ. הטיפול הלא ניתוחי הוא הזרקת בוטוקס לבלוטות הזיעה בבית השחי. היתרון- טיפול פשוט ומהיר במרפאה. החסרון- יש צורך לחדש את הטיפול כל מספר חודשים. הניתוח - מדובר בניתוח בו הורסים ושואבים את בלוטות הזיעה בבית השחי. אחוזי הצלחה כ- 90%. היתרון- התוצאה לתמיד. חסרון- כאבים ואי נוחות בשלב ההחלמה כשבועיים. צלקת בבית השחי. בטווח הקצר הבוטוקס זול יותר בטווח הארוך אצל מי שמזריק את הבוטוקס אפילו אחת לשנה הניתוח זול יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיכון?

שמואל
    20/05/2010

אז תודה רבה על התשובה
    והבנתי שיש 2 סוגי ניתוחים
    1 עם סיכון די גדול
    ואחד חדשני יותר עם אחוזי סיכון נמוכים אבל לא ברור לי עם ניתן לעבור אותו בארץ

אם תוכל להפנות אותי למומחה שיתן לי גם מחיר שאני ידע במה מדובר בכלל אני יודה לך מאוד

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזעת יתר בבית השחי

פרופ` אלדד זילברשטיין
    20/05/2010

הניתוח שאתה קורא לו ניתוח עם סיכון גדול הוא ניתוח סימפטקטומיה בו הורסים את העצב בתוך בית החזה - ניתוח זה מיועד להזעת יתר בכפות הידיים ולא כ"כ מתאים לבית השחי. את ניתוח שאיבת הבלוטות יש מספר מנתחים פלסטיים שמבצעים כולל עבדך הנאמן תוכל לתאם תור לייעוץ במרפאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב לדר זילברשטין בקשר להזעת יתר

אלי
    23/05/2010

רציתי רק לדעת באם אתה עושה ניתוח בשיטה של הפלסטיקאי דר טמאן ואם יש לך אותו נסיון בניתוח
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזעת יתר

פרופ` אלדד זילברשטיין
    25/05/2010

ניתוח הרס ושאיבת בלוטות הזיעה מבית השחי הוא ניתוח שפותח ותואר ע"י ד"ר פניני ובשיטה זו אני מבצע את הניתוח. למיטב ידיעתי גם ד"ר טמאן מבצע את הניתוח בשיטה זו. מעולם לא השווינו כמויות ניתוחים אך יש לי יסוד סביר לחשוב שהוא ביצע יותר ניתוחים מסוג זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו