מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הזעת יתר מבית השחישמואל18/05/2010
מאז ומתמיד אני סובל מהזעת יתר מבית השחי ונמאס לי כבר ללכת רק עם חולצות שחורות ודאודורנט צמוד
אני אשמח לקבל פרטים על טיפולים\ניתוחים בנושא (ומחירים אם מקובל)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעת יתר
פרופ` אלדד זילברשטיין20/05/2010שמואל שלום,
כעקרון הטיפול בהזעת יתר מתחלק לטיפול ניתוחי או לא ניתוחי. בהנחה שעברת את שלב השימוש בדאודורונט וקרם על בסיס אבץ. הטיפול הלא ניתוחי הוא הזרקת בוטוקס לבלוטות הזיעה בבית השחי. היתרון- טיפול פשוט ומהיר במרפאה. החסרון- יש צורך לחדש את הטיפול כל מספר חודשים. הניתוח - מדובר בניתוח בו הורסים ושואבים את בלוטות הזיעה בבית השחי. אחוזי הצלחה כ- 90%. היתרון- התוצאה לתמיד. חסרון- כאבים ואי נוחות בשלב ההחלמה כשבועיים. צלקת בבית השחי. בטווח הקצר הבוטוקס זול יותר בטווח הארוך אצל מי שמזריק את הבוטוקס אפילו אחת לשנה הניתוח זול יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכון?
שמואל20/05/2010אז תודה רבה על התשובה
והבנתי שיש 2 סוגי ניתוחים
1 עם סיכון די גדול
ואחד חדשני יותר עם אחוזי סיכון נמוכים אבל לא ברור לי עם ניתן לעבור אותו בארץ
אם תוכל להפנות אותי למומחה שיתן לי גם מחיר שאני ידע במה מדובר בכלל אני יודה לך מאוד
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזעת יתר בבית השחי
פרופ` אלדד זילברשטיין20/05/2010הניתוח שאתה קורא לו ניתוח עם סיכון גדול הוא ניתוח סימפטקטומיה בו הורסים את העצב בתוך בית החזה - ניתוח זה מיועד להזעת יתר בכפות הידיים ולא כ"כ מתאים לבית השחי. את ניתוח שאיבת הבלוטות יש מספר מנתחים פלסטיים שמבצעים כולל עבדך הנאמן תוכל לתאם תור לייעוץ במרפאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב לדר זילברשטין בקשר להזעת יתר
אלי23/05/2010רציתי רק לדעת באם אתה עושה ניתוח בשיטה של הפלסטיקאי דר טמאן ואם יש לך אותו נסיון בניתוח
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזעת יתר
פרופ` אלדד זילברשטיין25/05/2010ניתוח הרס ושאיבת בלוטות הזיעה מבית השחי הוא ניתוח שפותח ותואר ע"י ד"ר פניני ובשיטה זו אני מבצע את הניתוח. למיטב ידיעתי גם ד"ר טמאן מבצע את הניתוח בשיטה זו. מעולם לא השווינו כמויות ניתוחים אך יש לי יסוד סביר לחשוב שהוא ביצע יותר ניתוחים מסוג זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)