מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בלוטה בשפהענת13/04/2007
שלום!
שמתי לב שבצד ימין של השפה העליונה יש מעין בלוטה או חצ'קון קטן שמדי פעם גדל וקטן. במרכז החצ'קון יש מעין עיגול שחור רטן. פניתי לרופאת עור שהפנתה אותי לפלסטיקאית. הררופאה אמרה כי הבלוטה הינה ציסטה קטנה, וכי יש "להוציאה" בעזרת מיני ניתוח שיהיה כרוך בתפרים, שבסופו של דבר ישאירו צלקת. פניתי לרופא פלסטיקאי נוסף עצמאי, שאמר כי מדובר בחצ'קון של גיל ההתבגרות, ואין צורך לעבור את הניתוח כדי להסירו. הוא אמר כי עדין אף לגשת לפלסטיקאית שבעזרת לחיצה תוכל להוריד את החצ'קון.
מה לעשות? מה דעתך? הבלוטה\חצ'קון נימצא כבר די הרבה זמן-מספר שנים, וזה מאוד מפריע לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לענת
ד''ר אבי וינברג13/04/2007שלום רב
קשה לי לענות לך על השאלה מאחר שהבנתי שפנית ליעוץ ל2 כירורגים פלסטיים וכל אחד ענה לך תשובה שונה אחת הממליצה על ניתוח כריתה לעומת הכירורג השני שחושב שמדובר בבעיה הניתנת לפתרון באמצעות קוסמטיקאית.היתכן שבין היעוץ הראשון לשני הציסטה התרוקנה וקטנה ?.אני מציע לך לפנות לחוות דעת שלישית בקופת החולים או במרפאה פרטית אצל כירורג פלסטי מומחה החבר באיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית.
בברכה
ד"ר אבי וינברג
מומחה לכירורגיה פלסטית
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)