בלוטה בשפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלוטה בשפה
    ענת
    13/04/2007

שלום!
    שמתי לב שבצד ימין של השפה העליונה יש מעין בלוטה או חצ'קון קטן שמדי פעם גדל וקטן. במרכז החצ'קון יש מעין עיגול שחור רטן. פניתי לרופאת עור שהפנתה אותי לפלסטיקאית. הררופאה אמרה כי הבלוטה הינה ציסטה קטנה, וכי יש "להוציאה" בעזרת מיני ניתוח שיהיה כרוך בתפרים, שבסופו של דבר ישאירו צלקת. פניתי לרופא פלסטיקאי נוסף עצמאי, שאמר כי מדובר בחצ'קון של גיל ההתבגרות, ואין צורך לעבור את הניתוח כדי להסירו. הוא אמר כי עדין אף לגשת לפלסטיקאית שבעזרת לחיצה תוכל להוריד את החצ'קון.

מה לעשות? מה דעתך? הבלוטה\חצ'קון נימצא כבר די הרבה זמן-מספר שנים, וזה מאוד מפריע לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלוטה בשפה

הוספת תגובה

• תשובה לענת

ד''ר אבי וינברג
    13/04/2007

שלום רב
    קשה לי לענות לך על השאלה מאחר שהבנתי שפנית ליעוץ ל2 כירורגים פלסטיים וכל אחד ענה לך תשובה שונה אחת הממליצה על ניתוח כריתה לעומת הכירורג השני שחושב שמדובר בבעיה הניתנת לפתרון באמצעות קוסמטיקאית.היתכן שבין היעוץ הראשון לשני הציסטה התרוקנה וקטנה ?.אני מציע לך לפנות לחוות דעת שלישית בקופת החולים או במרפאה פרטית אצל כירורג פלסטי מומחה החבר באיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית.
    בברכה
    ד"ר אבי וינברג
    מומחה לכירורגיה פלסטית
    [email protected]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו