הזעת יתר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזעת יתר
    שיק
    29/05/2010

שלום, אני מזיעה המון בבית השחי גם כשאני לא עושה פעילות ואפילו בחורף. לא נעים לי להרים ידיים או ללבוש חולצות בהירות. אני מסתובבת לרוב בגופיות וחולצות עם שרוול רחב, אבל שמעתי על משחה בשם אנדריהול פורטה. האמת שאני לא בטוחה שזה קשור לפורום הזה בדיוק, אבל אולי תוכלו לספר לי קצת על זה? האם זה מסוכן? הרי ידוע שלהזיע זה בריא וטוב.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזעת יתר

הוספת תגובה

• הזעת יתר

מאור
    30/05/2010

אחי, לפי מה שאתה מתאר, איכות החיים שלך לא משהו.
    אני גם סבלתי מהזעת יתר. אבל אני מטפל בזה בבוטוקס. הבעיה היא שזה טיפול זמני, שצריך לחזור עליו כל כמה חודשים.
    עוד מעט אני עומד לעבור ניתוח בבית השחי לשאיבת בלוטות הזיעה. וזה אמור לפתור את הבעי הזו לצמיתות.
    הזעת יתר זה ממש מבאס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאיבת בלוטות זעה

נפתלי
    01/06/2010

אני מקוה שאתה לא עושה את זה ב"פרופורציה"!
    יש שם רופא שמפשל את כולם!
    גם אותי.
    היתה לי שם מריבה לא נורמלית!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאיבת בלוטות זעה

נפתלי
    01/06/2010

אני מקוה שאתה לא עושה את זה ב"פרופורציה"!
    יש שם רופא שמפשל את כולם!
    גם אותי.
    היתה לי שם מריבה לא נורמלית!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו