ניתוח אוזניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח אוזניים
    נעה
    06/07/2010

אהלן, עברתי ניתוח אוזניים אתמול וכל הראש שלי חבוש במין צורה של קסדה.
    הניתוח עבר טוב והכל בסדר חוץ מזה שמאז הראש שלי ממש מגרד, זה לגיטימי? מהתחבושות? זה יעבור מתישהו? אני בכל זאת צריכה להיות עם זה 10 ימים ובינתיים זה לא כיף בכלל.

תודה!
    נעה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח אוזניים

הוספת תגובה

• ניתוח אוזניים

פרופ` אלדד זילברשטיין
    06/07/2010

נעה שלום,
    גרד באזור הניתוח והחבישה הוא די שכיח. לעניות דעתי תחבושת במשך 10 ימים זה די הרבה זמן בררי עם המנתח/ת שלך האם ניתן להסירה קודם.
    החלמה מהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה. עוד שאלה קטנה...

נעה
    07/07/2010

אופטלגין לא עוזר לכאבי האוזניים שלי, בסדר לקחת נורופן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות למנתח/ת

פרופ` אלדד זילברשטיין
    07/07/2010

נעה שלום,
    הפורום אינו תחליף ליחסי רופא-חולה. רצוי וראוי ששאלות לגבי אופן הטיפול לאחר ניתוח יופנו בראש ובראשונה למנתח/ת שלך. אני לא לקחתי ממך היסטוריה רפואית ולכן איני מודע לאלרגיה אם קיימת בעיות של כיב בתריסריון וכדומה. לעומת זאת חזקה עלי שהמנתח/ת שלך כן עשו זאת ולכן יוכלו להנחות אותך בצורה אמינה ומקצועית יותר!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו