שאיבת שומן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאיבת שומן
    אבישג
    16/04/2007

שלום!
    ירדתי ממשקלי כ-20 ק"ג. אין לי עור נפול אבל יש לי בירכיים מן עודף שומן שהייתי רוצה להסירו. ובנוסף הייתי רוצה לעשות המסת צלוליטיס. השאלה שלי זה האם זה יחזור לאחר לידות. האם משתלם לי לעשות את הניתוחים הללו בעודי רווקה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאיבת שומן

הוספת תגובה

• תשובה לאבישג

ד''ר אבי וינברג
    17/04/2007

שלום רב
    כמובן שלצורך קבלת תשובה מוסמכת עליך להגיע ליעוץ ולהיבדק. כללית כנראה שגם לפני שירדת במשקל גופך,סבלת מליפודיסטרופי ,כלומר ריכוזי שומן שאינם פרופורציונליים לאזורי גוף אחרים.יתכן שבעיקבות ההורדה במשקל החוסר פרופורציה בולט יותר.שאיבת שומן יעילה ביותר לתיקון הליפודיסטרופי והשבת הפרופורציות.לכן במידה ועורך לא איבד את האלסטיות שלו מומלץ לעשות שאיבת שומן.לאחר השמנה או לידות יתכן וההיקפים יגדלו כלומר תעלי במשקל אך הפרופורציות שהושגו בשאיבה ישמרו.איני מכיר פתרון יעיל לצלוליט. אני ממליץ על הניתוח מאחר ואין ספק שהרגשה לאחר המאמץ של ירידה במשקל לא מושלמת ללא ניתתוחים המעצבים מחדש.
    הניתוחים הנ"ל משפרים את ההרגשה ומשפרים את המוטיבציה בשמירה על הישגי הדיאטה.
    בברכה
    ד"ר אבי וינברג
    מומחה בכירורגיה פלסטית
    [email protected]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו