מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח הגדלת חזה חוזרדנה07/11/2007
אני אחרי ניתוח גודל אחד השתלים גדול וגבוהה יותר (אין מצב ללבוש בגד ים בקיץ ככה) כמה חודשים מינימום צריך לחכות בין ניתוח הגדלה לתיקון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השדיים של מאיה
ד''ר יוסף טמאן07/11/2007אינך כותבת כמה זמן את אחרי ניתוח ומה לדעת הרופא שלך סיבת האסימטריה.
האם מדובר בככוץ קופסית או באם הנחה שגויה של השתלים לאחר הניתוח או סיבות אחרות
פרטי לי קצת יותר ואנסה לענות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר'
דנה08/11/2007שתל אחד פשוט יותר גדול ובולט מהשני הוא טוען שהיה צריך לשים שתל יותר קטן באחד הצדדים (לא היווצרות קופסית) אני חודש וחצי אחרי ניתוח הרופא אמר שכנראה אחרי שלושה חודשים אם לא יסתדר נצטרך תיקון השאלה אם זה מספיק לחכות 3-4 חודשים ולעשות תיקון ? אני מעדיפה לסיים אם זה כמה שיותר מהר לפני הקיץ אבל לא לסכן את עצמי או לעשות נזק יותר לחזה ? כמה זמן לדעתך בידיעה שצריך תיקון כנראה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמאיה
ד''ר יוסף טמאן08/11/2007באם חלה טעות טכנית מזו שאת מתארת רצוי להשות תיקון בהקדם ולא להמתין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר
מאיה08/11/2007למה לא כדי לחכות ? אפשר לעבור ניתוח תיקון כזה בפחות מארבעה חודשיים הפרש ? הבנתי שאסור לנתח (כנראה רק צד אחד ינתח)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמאיה
ד''ר יוסף טמאן08/11/2007שאלת וקיבלת תשובה.
באם הוכנס שתל לא נכון אין סיבה להמתין וגם למחרת הניתוח באם המנתח ראה שטעה
הוא רשאי להחליף את השתל לאחר.
אין טעם להכנס לתקופת החלמה מניתוח אחד ושוב להפצע ולעבור תקופת החלמה נוספת.
אך ישנם ניתוחים כושלים או בעלי סיבוכים שחייבים להמתין חודשים לתיקון.
זה לא המקרה שלך על פי הבנתי.
אני תקוה שכעת יותר ברור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר' שאלה אחרונה להבהרה
מאיה09/11/2007אין סיבוך בניתוח ,מנח השתל שונה כנראה והוא התקבל אחר בכל צד אחד פשוט יותר גבוהה (הוכנסו אותם שתלים) הרופא טוען שאולי זה יסתדר אם הזמן אבל לא בטוח,יכול להיות כיס אחד יותר קטן השתל צפוף ובולט נוגעים בחזה מרגישים את השתל יותר גבוהה בצד אחד , אז זה מצב שלא צריך לחכות להחלמה סופית להתעקש להתנתח עכשיו ?
ד''ר יוסף טמאן17/11/2007היות וסיבת האסימטריה אינה ברורה דיה, השורה התחתונה היא להבדק.
תוכלי לפנות לSECOND OPINION לכירורג פלסטי אחר על מנת לקבל תשובה אוביקטיבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)