מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשיפת חניכיים בעת חיוךיובל16/07/2010
אני חייבת עזרה, אני כבר באמת לא יודעת מה לעשות, אני בת 16 כמעט ויש לי בעיה שנמשכת כבר 3 שנים ,ומאז שסיימתי טיפול אורטודנטי ליישור שיניים היא ממש החמירה. כשאני צוחקת או מחייכת החניכיים בלסת העליונה נחשפות מאוד, המראה של זה ממש מזעזע, והורס לי את הביטחון, אני מתביישת לחייך לאנשים, לצחוק בחברת אנשים אני מסתירה את הפה או אפילו מנסה לעוות את הפנים תוך כדי החיוך אבל זה לא עוזר כבר, החיוך מגעיל אותי למרות שהשיניים לבנות וישרות, החניכיים האלה פשוט הורסות אותו. אמא שלי לא יודעת מה לעשות והיא פוסלת כל אפשרות של ניתוח, אז מה עוד אפשר לעשות? למי ניתן לפנות? אינ ממש נואשת כבר אני במצב מעיק של לא לחייך :( אני אשמח לקבל הפניות לרופאים שמטפלים בזה באזור מרכז- ת"א..חולון או רשל"צ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיוך חושף חניכיים
ד''ר נמרוד פרידמן17/07/2010היי,
מניסיוני, טיפול בבוטוקס יכול לחולל פלאים במקרה שלך.
החלשה מינימלית של השרירים שמרימים יותר מדי את השפה העליונה, תחזיר את החיוך למצבו התקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)