מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שנתיים אחרי הגדלת חזהנועה19/07/2010
שלום ד"ר
עברתי ניתוח להגדלת חזה לפני כשנתיים.
לאחרונה התחילו לי כאבים רק בשד השמאלי, כמו כן הוא ירד מעט למטה.
הלכתי לרופא המנתח שלי הוא שלח אותי לבדיקת אולטראסאונד (הוא טוען שאין שום בעיה ושהבעיה היחידה שיכולה להיות זה שהכיס נפתח אבל לא נראה לו)
ובנוסף טען שבמידה ותהיה בעיה ונאלץ לנתח שוב אז הוא יגדיל את הכיס מלמעלה ידחוף את השתל למעלה ויתפור את הכיס למטה. ולהשאיר את אותו השתל!!! לא להחליף לאחד חדש!!
זה הגיוני להשאיר את אותו השתל? זה לא מגביר את הסיכון לזיהום?
אני סטודנטית לרפואה ככה שיש לי מעט ידע בנושא וזה היה נשמע לי קצת תמוה להשאיר את אותו השתל...ומקור לסיבוכים.
מה אתם חושבים בנושא?
ושאלה נוספת- במידה ובאמת אצטרך תיקון- הביטוח על השתלים תופס למרות שהבעיה היא לא בשתל?(סבין)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה
פרופ` אלדד זילברשטיין20/07/2010נועה שלום,
אם אין זיהום בכיס שסביב השתל אז בהחלט אין צורך להחליף את השתל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנועה
מיכל20/09/2010שלום נועה את יכולה לדבר איתי שילחי לי לאימייל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)