ניתוח להחלפת שתל קרוע בשד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח להחלפת שתל קרוע בשד
    ענת
    27/07/2010

האולטרסאונד התקופתי ובעקבותיו ה MRI מראה קרע בדופן הפנימית של השתל שנמצא אצלי 10 שנים. ולפי מה שהוסבר לי כיוון ויש דופן כפולה - למזלי, עדיין לא נספג בגוף נוזל מהשתל. יחד עם זאת הומלץ לי להחליף בהקדם.

מבקשת לדעת האם יש סוג מומלץ של שתלים שהינו באיכות כזו שלא אאלץ לחזור על הניתוח בעוד 10-15 שנה שוב? האם תהליך ההחלמה שונה כשמדובר "רק" בהחלפה"?

האם השתל החדש מונח ב"כיס" הקיים וצורת השד תהיה בדיוק אותו דבר כמו היום, או שיש סיכון שיקבל צורה אחרת? איך אפשר למנוע את זה אם יש סיכון כזה.? האם הצלקת תרפא ותחזור למצב של היום, או שמשום העובדה שמבצעים שוב חתך תהיה פחות אסטטית ועבה?

האם יש שוני משמעותי בשיטות ניתוח כזה בין ישראל וארה"ב והאם יש לכם המלצה ספציפית או הכוונה לדגשים חשובים? אני לומדת בארה"ב וצריכה להחליט אם לחזור ארצה לניתוח או לבצעו כאן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח להחלפת שתל קרוע בשד

הוספת תגובה

• החלפת שתל

ד''ר נמרוד פרידמן
    27/07/2010

היי ענת,

שתלים של חברת אלרגן ומנטור הם המובילים.
    האחריות של חברת אלרגן על השתלים היא הנרחבת ביותר אולם שום חברה לא יכולה להבטיח לך שהשתלים ישארו שלמים עשרות שנים.
    הצלקת לא אמורה להיות פחות יפה אולם לגבי צורת השד קשה להתחייב ללא בדיקה.
    מומלץ להכניס את השתל לכיס חדש ולא לאותו מקום בו יש דליפת סיליקון.
    שיטת הניתוח בארץ וארה"ב הן דומות אולם בארץ יש הרבה יותר ניסיון עם שתלי סיליקון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו