מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבוהלת! הרמת והגדלת חזה טרייה.רותם04/08/2010
שלום,
ביום ראששון עברתי הרמת חזה והגדלה (ההרמה בוצעה ע"י חתך מסביב לעטרת הפיטמה+חתך אנכי, אך ללא חתך מתחת לקפל התת שדי). אתמול בלילה, לאחר קצת פעילות במהלך היום, התחלתי להרגיש בשד ימין מעין משיכה מאוד חזקה, מזכירה צביטה במקצת, ואז שחרור מהיר. לי זה הרגיש בדמיון כתפר שנמשך ונפתח. מאז, בערך בכל חצי שעה זה קרה. יש לציין שבגלל חוסר תחושה ממוקדת בחזה לאחר הניתוח, אינני יודעת בוודאות מאיזה איזור מגיעה המשיכה הזו. את הכאב אני יכולה לסבול, אך אני נורא מבוהלת.
לפני כחודשיים וחצי עברתי מתיחת בטן (גם כן חתך רוחבי ואנכי) וקרה לי דבר דומה, התוצאה בסופו של דבר היתה פתח מאוד לא אסתטי בחיבור ה-T, שאמנם מתחיל להסגר אך לא בצורה יפה כל כך ואני מפחדת שזה מה שיקרה לי בחזה.
האם המשיכות הללו הן חלק מההחלמה? האם במידה ואכן חלק מהתפרים נפתחו זה אומר אוטומטית שהחתך נפער וישאר שם "בור"? האם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי למנוע את המצב הזה?
המנתח שלי טס לחו"ל ואני מפחדת ללכת למיון היות ושם העניין האסתטי פחות מעניין אותם, וזו גם לא סכנת חיים, אלא פחד מצלקת מכוערת.
אשמח לדעתך, אני יודעת שזה לא במקום חוות דעת רפואית במציאות וללא כל אחריות מצידך, אך עדיין ארצה קצה חוט ממך.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר ניתוח
פרופ` אלדד זילברשטיין04/08/2010רותם שלום,
גם אם המנתח שלך טס לחו"ל סביר להניח שהוא תאם עם מישהו מעמיתיו / חבריו למקצוע כך שיוכל לתת מענה לבעיות דחופות - כך אני נוהג ורבים מחברי. הצעתי - התקשרי למשרדו של המנתח או שילחי לו מסרון (SMS) ושאלי למי לגשת לבדיקה.
החלמה מהירה ובהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)