מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח פלסטימעיין15/08/2010
שלום,
בגיל שבוע עברתי ניתוח - היה לי חור במעיים והיו צריכים לנתח ע"י פס לאורך כל הבטן לאורך
כיום לאחר הלידה יש לי עור עודף כתוצאה מהלידה
אני אחרי לידה של בני הבכור..האם בעזרת ניתוח ניתן להשתמש בעור העודף ולהעלים את הצלקת לגמרי ולהשאיר צלקת קטנה יותר?
שאלה נוספת- אם אני מעוניינת לבצע הרמת חזה משתמשים גם בסיליקון? ואם אני מעוניינת להביא עוד ילד לעולם האם ניתן לבצע את הרמת החזה לפני ללא פגיעה בניתוח הפלסטי?
ושאלה אחרונה - איך בוחרים מנתח פלסטי טוב? מפחיד אותי אחרי התחקירים בטלויזיה לקחת מישהו שלא בעל ניסיון וטוב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרמת חזה ותיקון צלקת
ד''ר נמרוד פרידמן15/08/2010היי מעיין,
רוב הסיכויים שניתן לשפר את מראה הבטן, להסיר את עודפי העור ולצור צלקת פחות בולטת אולם לא ניתן להפוך את הצלקת לקצרה יותר. מניסיוני, הבעיה העיקרית של צלקות לאחר ניתוחי בטן בגיל צעיר היא שהצלקת דבוקה לרקמות העמוקות ולכן היא שקועה. ניתן לשפר זאת בצורה דרמטית.
הרמת חזה לא דורשת שתלי סיליקון. במידה ואת לא מרוצה מנפח השד ומעוניינת בחזה גדול יותר, כי אז יש מקום להוסיף שתל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
מעיין25/08/2010ד"ר פרידמן תודה
אתה יכול להסביר איך הולך ניתוח להרמת חזה ללא סיליקון?
איך מרימים אותו אם זה ללא שתל?
הפתמות שלי נעשו ענקיות אחרי הלידה האם מכובד השד? האם ניתן להקטינם?
באיו צלקות מדובר? מתחת לחזה גם כן?
בין אלו סכומים זה נע ניתוח כזה?
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרמת חזה ללא הגדלה
ד''ר נמרוד פרידמן26/08/2010היי מעיין,
צניחה של החזה נובעת מעודף מעטפת בהשוואה לנפח והכוונה שיש עודף עור ביחס לגודל השד.
לכן הקטנה של מעטפת העור תרים את החזה ללא צורך בתוספת נפח. חשוב לזכור כי תוספת משקל של שתל יכולה לזרז את צניחת השד בגלל משקלו הגדול יותר.
אני מבצע את ההרמה באמצעות חתך סביב הפטמה. באמצעות חתך זה אני גם מעצב מחדש את העטרות ומקטין אותן לגודל הנכון לשד. במידת הצורך אני מוסיף חתך אורכי אולם אני לא משתמש בחתך מתחת לשד.
העלות משתנה בהתאם לניתוח והיא כ - 20-29 אלף ש"ח.
תוכלי למצוא פרטים נוספים באתר שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ובנוסף
מעיין01/09/2010האם אין אפשרות כן לבצע הרמה מתחת לשד? כי נראה לי שזה פחות אסטטי אם רואים תפר בפטמה לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרמת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן03/09/2010היי,
בכדי לקבל תוצאה אסתטית בהרמת חזה, יש להרים גם את הפטמה ולא ניתן לעשות זאת ללא חתך סביבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)