דליפה בשני שתלי סיליקון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דליפה בשני שתלי סיליקון
    אסנת
    19/09/2010

שלום,
    לפני שבע שנים עשיתי ניתוח להגדלת חזה. במהלך השנה האחרונה התחלתי טיפולי
    פוריות הכוללים זריקות על בסיס יומיומי. במקביל זוהה דלף אינטרקאפסולארי, גרנולומה של השתל. אני מעוניינת להחליף את השתלים בשתלים חדשים. שאלתי היא: האם לטיפולי פוריות יש השפעה על שתלי הסיליקון? האם אוכל להחליף את השתלים ולהמשיך בטיפולי פוריות ? העניין מאוד חשוב לי, אשמח לקבל תשובתכם בהקדם. תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דליפה בשני שתלי סיליקון

הוספת תגובה

• טיפול פוריות והחלפת שתלים.

פרופ` אלדד זילברשטיין
    19/09/2010

אסנת שלום,
    כעקרון תמיד עדיף להימנע מכל פעולה רפואית לא הכרחית בשליש הראשון להריון. טיפול פוריות לצורך העניין דינו כתחילת הריון. לכן המלצתי אם טרם נכנסת להריון לעשות הפסקה קצרה בטיפול, לבצע את ניתוח החלפת השתלים ולאחר החלמה קצרה תוכלי לחזור לטיפול.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דליפה בשתל סיליקון - המשך

אסנת
    20/09/2010

קודם כל תודה על תגובתך המהירה, השאלה שלי היא האם יש קשר בין הדליפה לבין הזריקות שקיבלתי. קיבלתי 2 חוות דעת של רופאים, האחד טוען שאין קשר בין הדליפה לטיפולים והאחר טוען שאם אני אחליף את השתלים ואמשיך אח"כ בטיפולי הפוריות, רוב הסיכויים שתיהיה לי שוב פעם דליפה. די מבולבלת ולא יודעת כבר מה לעשות. השני מציע להוציא את השתלים לגמרי ולחזור אליו בע"ה אחרי לידה להחזרת שתלים חדשים .... מה דעתך והאם נתקלת במקרה כזה בעבר? תודה רבה ! אסנת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דליפת סיליקון

פרופ` אלדד זילברשטיין
    20/09/2010

אסנת שלום,
    אין כל הגיון ביולוגי-כימי-פיזיקלי לחשוב שזריקות ההורמונים שאת מקבלת גרמו לפגיעה במעטפת השתל ולדלף. יש הגיון לא לעשות ניתוח הגדלת שדיים כאשר אישה עומדת להיכנס להריון כיוון שבעקבות הריון גודל וצורת השדיים עשוי להשתנות. 

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ד"ר עזרת לי מאוד :)

אסנת
    20/09/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו