מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דליפה בשני שתלי סיליקוןאסנת19/09/2010
שלום,
לפני שבע שנים עשיתי ניתוח להגדלת חזה. במהלך השנה האחרונה התחלתי טיפולי
פוריות הכוללים זריקות על בסיס יומיומי. במקביל זוהה דלף אינטרקאפסולארי, גרנולומה של השתל. אני מעוניינת להחליף את השתלים בשתלים חדשים. שאלתי היא: האם לטיפולי פוריות יש השפעה על שתלי הסיליקון? האם אוכל להחליף את השתלים ולהמשיך בטיפולי פוריות ? העניין מאוד חשוב לי, אשמח לקבל תשובתכם בהקדם. תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול פוריות והחלפת שתלים.
פרופ` אלדד זילברשטיין19/09/2010אסנת שלום,
כעקרון תמיד עדיף להימנע מכל פעולה רפואית לא הכרחית בשליש הראשון להריון. טיפול פוריות לצורך העניין דינו כתחילת הריון. לכן המלצתי אם טרם נכנסת להריון לעשות הפסקה קצרה בטיפול, לבצע את ניתוח החלפת השתלים ולאחר החלמה קצרה תוכלי לחזור לטיפול.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדליפה בשתל סיליקון - המשך
אסנת20/09/2010קודם כל תודה על תגובתך המהירה, השאלה שלי היא האם יש קשר בין הדליפה לבין הזריקות שקיבלתי. קיבלתי 2 חוות דעת של רופאים, האחד טוען שאין קשר בין הדליפה לטיפולים והאחר טוען שאם אני אחליף את השתלים ואמשיך אח"כ בטיפולי הפוריות, רוב הסיכויים שתיהיה לי שוב פעם דליפה. די מבולבלת ולא יודעת כבר מה לעשות. השני מציע להוציא את השתלים לגמרי ולחזור אליו בע"ה אחרי לידה להחזרת שתלים חדשים .... מה דעתך והאם נתקלת במקרה כזה בעבר? תודה רבה ! אסנת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדליפת סיליקון
פרופ` אלדד זילברשטיין20/09/2010אסנת שלום,
אין כל הגיון ביולוגי-כימי-פיזיקלי לחשוב שזריקות ההורמונים שאת מקבלת גרמו לפגיעה במעטפת השתל ולדלף. יש הגיון לא לעשות ניתוח הגדלת שדיים כאשר אישה עומדת להיכנס להריון כיוון שבעקבות הריון גודל וצורת השדיים עשוי להשתנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר עזרת לי מאוד :)
אסנת20/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)