gummy smile

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• gummy smile
    אביב
    22/09/2010

שמי אביב אני בן 22 ויש לי gummy smile(חשיפת יתר של החניכיים העליונות כאשר אני מחייך) אני לא יודע אם שמעתם על התופעה מן הסתם זה מפריע לי מבחינה אסתטית משום שכאשר אני מחייך אז רואים לי יותר מדיי את החניכיים אני פניתי להרבה רופאים: רופא שיניים, אורטודנט אך הם אמרו שלא ניתן לעזור לי בזה וגם פניתי למזריקי בוטוקס שאמרו שהם מכירים את התופעה ועל ידי הזרקה מעל השפה העליונה אז זה מתקן את החיוך אך לא עשיתי את זה משום שזה לא לתמיד אלא מחזיק זמן לחצי שנה אז חיפשתי וחיפשתי באינטרנט ונתקלתי במאמר של פרופסור אברהם ברוכין שהוא מנתח פלסטי ובו הוא אומר שניתן לחתוך את הפרנולום של החניכיים העליונות(הפרנולום שמחבר בין השפה העליונה לחניכיים העליונות) הוא טוען שניתוקו ותפירתו מחדש של הפרנולום ,יכולים להאריך את השפה ולעיתים לפתור את הבעיה של הgummy smile (חשיפת יתר של החניכיים) והוא גם אומר שזה מוכר לכל מנתח פלסטי....אז רציתי לשאול אתכם האם זה מוכר לכם והיכן אני יכול לבצע את הניתוח הזה למי אני אמור לפנות...ואשמח אם גם תוכלו להגיד לי פחות או יותר מה עלות של ניתוח כזה...אשמח מאוד אם תענו לי בהקדם....תודה רבה מאביב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    gummy smile

הוספת תגובה

• gummy smile

פרופ` אלדד זילברשטיין
    23/09/2010

אביב שלום,
    חשיפת שיניים בחיוך ניתן בהחלט לשפר ע"י הארכת השפה במספר מילימטרים כפי שתיאר פרופ' ברוכין.
    במקרים קיצוניים של פנים ארוכים עושים ניתוח לסתות שנקרא LEFORT 1. מדוע שלא תפנה לפרופ' ברוכין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה אבל...

אביב
    23/09/2010

אני התכוונתי לחשיפת יתר של החניכיים ולא השיניים שכאשר אני מחייך אז רואים הרבה חניכיים שזה נקרא gummy smile אולי אתה התכוונת לאותו הדבר אני לא יודע אבל בנוגע לניתוח לסת אז לפי מה שהבנתי ובדקו אותי אין לי בעיה בלסת אין לי לסת שבולטת או משהו פשוט כאשר אני מחייך אז רואים לי הרבה חניכיים בעת החיוך והפרופסור ברוכין דיבר על לחתוך ולתפור מחדש את הפרלונום של השפה העליונה שעל ידי כך כאשר הבן אדם יחייך אז יראו פחות חניכיים בעת החיוך....אם תוכל להסביר לי על זה אני אשמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר לקבל תשובה בבקשה?

אביב
    25/09/2010

?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ` אלדד זילברשטיין
    25/09/2010

המלצתי היא לפנות לפרופ' ברוכין. ניתן למצוא את הטלפון במשרדו באתר האיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו