האם קיים ניתוח פלסטי להקטנת המצח?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם קיים ניתוח פלסטי להקטנת המצח?
    ד``ר רן טליסמן
    24/09/2010

שלום ! אני בחורה מאוד יפה אך יש לי בעיה שמטרידה אותי מאוד יש לי מצח נורא גדול ונורא גבוה ונמאס לי להתאים את התסרוקות שלי למצח מה גם שזה נורא קשה כי בכל מקרה הוא בולט. רציתי לדעת אם קיים ניתוח פלסטי להקטנת המצח כמו השתלת שיער למשל כי זה ממש הורס לי את המראה.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מצח גבוה

פרופ` אלדד זילברשטיין
    25/09/2010

הילה שלום,
    ניתן להוריד את קו השיער ע"י השתלת שיער או ע"י כריתת פס של עור מהמצח בגבול השיער ומשיכת השיער מעט קדימה יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצח גבוה

הילה
    25/09/2010

האם זה כרוך בסיכון מסוים? או שזה עלול לגרום לי נזק בטווח הארוך?
    מה המחיר של ניתוח כזה ואיפה אפשר לבצע אותו? ומאיזה גיל? (אני בת 17)

תודה על המענה המהיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכל ניתוח ישנם סיכונים

פרופ` אלדד זילברשטיין
    27/09/2010

הילה שלום,
    בכל ניתוח ישנם סיכונים. כדאי שתגשי להתייעצות בליווית אחד ההורים אצל מנתח פלסטי שם תוכלי לקבל הסבר מפורט על הסיכויים והסיכונים ואולי גם תגיעי למסקנה שהטוב ביותר זה להישאר עם "פוני"

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו