תיקון ניתוח שפה שסועה+ניתוח אף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תיקון ניתוח שפה שסועה+ניתוח אף
    הודיה
    27/09/2010

היי שמי הודיה בת 26, נולדתי עם שפה שסועה,בגיל 6 ובגיל 15עברתי שני ניתוחי תיקון.
    האחד התמקד בתיקון על השפה והשני בשיפור מראה השפה העליונה. שניהם אצל אותו מנתח.
    לאחר התייעצות לגבי ניתוח תיקון נוסף עם הרופא המנתח (לפני 10 שנים) הומלץ לי לפרק את הבעיה לשלוש בעיות:
    1. ניתוח אף לתיקון א-סימטריה של הנחריים (כזכור לי דובר על ניסור עצם של הנחיר השמאלי כדי לקצר את אורכו).
    2. ניתוח על שפה לטשטוש הסימן מהניתוח הקודם (דובר על תפר מזוגזג מעל הצלקת כדי לטשטשה).
    3. שרטוט הקטע המקוטע של השפה העליונה ומילוי קטע שפה שבו יש מעין גומה בסטרואידים.

השאלות שלי הן:
    1. האים ניתן לבצע את כל הניתוחים האלו בפעם אחת אצל מנתח אחד? או שעדיף מומחים שונים?
    2. האם ניתוח אף א-סימטרי הוא ניתוח מסובך וכמה זמן תק' ההחלמה?
    3. שאלה מוזרה- האם לדעתך אני מתעקשת שלא בצדק להמשיך את הניתוח הבא אצל אותו מנתח שניתח אותי בעבר?

תודה מראש, הודיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הודיה

ד``ר רן טליסמן
    28/09/2010

לגבי האם ניתן את שלושם ביחד - כן
    האם ניתוח הכולל יותר מרכיבים הוא יותר מסובך - נראה שהתשובה ברורה מאליה
    ולגבי שאלך האחרונה - נראה שיש בך אימון כלפי המנתח - זה אחד המרכיבים החשובים ביותר ואנני רואה כאן כלל מרכיב שאינו בצדק
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו