מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תיקון ניתוח שפה שסועה+ניתוח אףהודיה27/09/2010
היי שמי הודיה בת 26, נולדתי עם שפה שסועה,בגיל 6 ובגיל 15עברתי שני ניתוחי תיקון.
האחד התמקד בתיקון על השפה והשני בשיפור מראה השפה העליונה. שניהם אצל אותו מנתח.
לאחר התייעצות לגבי ניתוח תיקון נוסף עם הרופא המנתח (לפני 10 שנים) הומלץ לי לפרק את הבעיה לשלוש בעיות:
1. ניתוח אף לתיקון א-סימטריה של הנחריים (כזכור לי דובר על ניסור עצם של הנחיר השמאלי כדי לקצר את אורכו).
2. ניתוח על שפה לטשטוש הסימן מהניתוח הקודם (דובר על תפר מזוגזג מעל הצלקת כדי לטשטשה).
3. שרטוט הקטע המקוטע של השפה העליונה ומילוי קטע שפה שבו יש מעין גומה בסטרואידים.
השאלות שלי הן:
1. האים ניתן לבצע את כל הניתוחים האלו בפעם אחת אצל מנתח אחד? או שעדיף מומחים שונים?
2. האם ניתוח אף א-סימטרי הוא ניתוח מסובך וכמה זמן תק' ההחלמה?
3. שאלה מוזרה- האם לדעתך אני מתעקשת שלא בצדק להמשיך את הניתוח הבא אצל אותו מנתח שניתח אותי בעבר?
תודה מראש, הודיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודיה
ד``ר רן טליסמן28/09/2010לגבי האם ניתן את שלושם ביחד - כן
האם ניתוח הכולל יותר מרכיבים הוא יותר מסובך - נראה שהתשובה ברורה מאליה
ולגבי שאלך האחרונה - נראה שיש בך אימון כלפי המנתח - זה אחד המרכיבים החשובים ביותר ואנני רואה כאן כלל מרכיב שאינו בצדק
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)