שטפי דם ונפיחות לאחר הוצאת LIPOMA ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שטפי דם ונפיחות לאחר הוצאת LIPOMA ?
    שלומי
    12/10/2010

שלום שמי שלומי בן 20
    לפני כשנה וחצי נתגלה גוש שומני LIPOMA באזור המצח
    הגוש בגודל כ סנטימטר וחצי ואינו יפה הסטטית
    בגיל 18 וחצי כנאמר לעיל (שנה וחצי ) עברתי ניתוח להסרת הנגע , הניתוח עבר ללא תופעות לוואי הפצע נסגר והLIPOMA הוצאה.
    לאחר כשנה וחצי הממצא חזר ונשנה באותו המקום.

ביום חמישי האחרון עברתי ניתוח שני להסרת הנגע שגדל כנראה עקב שאריות שומן שנשארו מהניתוח הראשון, הניתוח עבר בהצלחה והנגע הוסר.
    אך לאחר מכן התחילה נפיחות חריגה ( אני מגדיר חריגה) באזור המצח העיניים והעפעפיים
    לחץ על העיניים ושתפי דם שהתגברו מיום ליום סביב העיניים ( פנסים )
    לאחר פניה לחדר מיון באותו בית חולים שבו נותחתי כיומיים לאחר הניתוח.
    הגיע המנתח לראותי היה נראה שהוא קצת מודאג או ( מבין שמשהו לא הלך כשורה ) הוא הוציא לי דם עם מזרק מהמצח בכמות של 1 CC
    ונאמר לי ששטפיי הדם יעברו עם הזמן
    נקבע לי פגישה במחלקה להיום 12.10
    ושם נאמר לי כמו תמיד ששטפיי הדם ייעלמו עם זאת ניתן לי אוגמנטין 500 מ"ג 3 פעמים ביום.. עוד בפגישה בחדר המיון על ידע המנתח.. ונאמר לי לקחת משככי כאבים במקרה של כאבים ( כמעט שבוע לאחר הניתוח והעיניים נפחות במקצת ושטפיי הדם חזקים וברורים

האם דבר זה מוכר האם זה תקין ? האם קרה כשל שלא נאמר לי עליו ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שטפי דם ונפיחות לאחר הוצאת LIPOMA ? - תגובה

פרופ` אלדד זילברשטיין
    12/10/2010

שלומי שלום,
    שטף דם לאחר ניתוח עלול לקרות בכל ניתוח. ללא ספק נראה שאצלך שטף הדם הוא משמעותי הרבה מעל לרגיל בסוג זה של ניתוח. עדיין אין הדבר מעיד על "כשל" כפי שכתבת. המשך במעקב במחלקה בה נותחת. כן כדאי לבצע בדיקה של ספירת דם וקרישת דם כדי לוודא שאינך חולה חלילה במחלה שפגעה במנגנון הקרישה.
    החלמה מהירה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התפתחות דחופה לגבי שטף הדם..!!!!!

שלומי
    13/10/2010

היום כשבוע לאחר הניתוח החלה עין שמאל בעלת הלחץ והכאבים להיות בצבע אדום
    לא כל העין אלה רק חלקה הצדדי ביותר שמרוחק מהאף מתחת לסוף הגבות.. מופיע צבע אדום חזק במיוחד .. יותר מנימים נפוחים ממש אודם שבהתחלה חשבתי שהוא דם חשוף
    האם זה נורמלי?
    מה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התפתחות דחופה לגבי שטף הדם..!!!!! - תגובה

פרופ` אלדד זילברשטיין
    13/10/2010

צור קשר עם המנתח/ת שלך או גש לחדר מיון בביה"ח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד''ר אלדד זילברשטיין

שלומי
    14/10/2010

לאחר הגעה לחדר מיון בבית חולים נהריה ( מקום מגוריי) לא מקום הניתוח!
    נבדקתי אצל רופא עיניים במחלקת עיניים
    נבדק לחץ העיניים. לחצים תקינים והדימום בעין לפי מה שאומרת רופאת העיניים במחלקת עיניים נהריה
    ייספג.. בדיקות עיניים תקינות

ולגבי קרישת דם PT / PTT עשיתי בדיקת דם שגרתית ומלאה לפני כחודש הכל יצא תקין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד''ר אלדד זילברשטיין - תגובה

פרופ` אלדד זילברשטיין
    14/10/2010

הפורום אינו תחליף לטיפול רפואי פרטניץ עליך להמשיך ולהתייעץ ברופא המנתח או ברופא המשפחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו